Δεν έχουν τέλος οι τρυφερές αναρτήσεις - Η Κόνι Μεταξά μας δείχνει τα απλά και εντυπωσιακά στέφανα του γάμου της

Λιτά και απέριττα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δεν έχουν τέλος οι τρυφερές αναρτήσεις - Η Κόνι Μεταξά μας δείχνει τα απλά και εντυπωσιακά στέφανα του γάμου της

Σίγουρα ο λαμπερός γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση, θα μείνει αξέχαστος και θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα μιας και ήταν ταυτόχρονα και παραμυθένιος και ρομαντικός, αλλά και ξέφρενος όπως τον ήθελε η νύφη, καθώς τον είχε φανταστεί σαν ένα μεγάλο πάρτι, όπως και έγινε!

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου στα Φαλάσαρνα των Χανίων λοιπόν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και μετά την εντυπωσιακή μπουμπουνιέρα, το φως της δημοσιότητας είδαν και τα στέφανα που επέλεξε το ζευγάρι.

Τα στέφανα του γάμου της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Η Κόνι Μεταξά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε, και σε μία από αυτές τις φωτογραφίες είδαμε τα στέφανα του γάμου, τα οποία ήταν σε μίνιμαλ και κλασσικό σχέδιο, σε λευκό χρώμα.

Η Κόνι Μεταξά μας δείχνει τα απλά και εντυπωσιακά στέφανα του γάμου της

Μια όμορφη φωτογραφία και μια συγκινητική ευχή: Η ανάρτηση της μαμάς Ζώζας για τον γάμο

Οι άνθρωποι της showbiz δεν έχουν σταματήσει να εύχονται στο ζευγάρι και έτσι σειρά πήρε και η μητέρα της Κόνι, Ζώζα Μεταξά που μέσα από μια λιτή της ανάρτηση στο instagram ευχήθηκε στην κόρη της και στο γαμπρό της για την ξεχωριστή αυτή τους μέρα.

Τον γάμο όπως είχε γίνει ήδη γνωστό ''έντυσαν'' μουσικά τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και ο πατέρας της Κόνι, Λευτέρης Πανταζής. Την τελετή ακολούθησε ένα εντυπωσιακό πάρτi σε μαγαζί των Χανίων, με θέα τη θάλασσα το οποίο κράτησε μέχρι το πρωί και διασκέδασε και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν από την εμφάνιση ΛεΠα και Φουρέιρα ήταν άκρως εντυπωσιακά.

«Παιδιά μου όμορφα! Να είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι για όλη σας την ζωή», έγραψε στην ανάρτησή της η μητέρα της Κόνι Μεταξά και τη συνόδευσε από μια πολύ όμορφη φωτογραφία του ζευγαριού από την τελετή του γάμου τους.

Οι ευχές της Ζώζας Μεταξά για το γάμο της κόρης της