Μαυρισμένη με λευκό αποκαλυπτικό μπικίνι - "Έριξε" το Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με νέα ανάρτησή της

Απίστευτο σώμα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μαυρισμένη με λευκό αποκαλυπτικό μπικίνι -

Μπορεί να απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη μιας και υπήρχαν φήμες που την ήθελαν να χωρίζει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μετά από 5 χρόνια περίπου σχέσης, ωστόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ασχολείται ιδιαίτερα και απολαμβάνει ξέγνοιαστη τις διακοπές της.

Μέσα από μία νέα ανάρτησή της, γυρνά την πλάτη σε όσους κάποτε σχολίαζαν για τα κιλά της, κάτι για το οποίο έχει τοποθετηθεί εκτενώς, και απολαμβάνει τον ήλιο, δείχνοντας μας την απίστευτη σιλουέτα της!

Πανικός με τη νέα φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, είναι φανερά αδυνατισμένη και γυμνασμένη και ποζάρει στο φακό με ένα λευκό και μίνιμαλ μπικίνι, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό!

Στα καλύτερά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Ποιος σου δίνει το δικαίωμα;»

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/5) ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος, μετά τη φάρσα που έκανε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά καιρούς η σύντροφός του λόγω των κιλών της.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για την εμφάνιση του άλλου, ενώ τόνισε πως όταν βλέπει την αγαπημένη του να στεναχωριέται, στεναχωριέται και εκείνος.

«Με ενοχλούν τα σχόλια όταν ενοχλούν την Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι πως η Ευρυδίκη είναι λίγο πιο ευαίσθητη και κάποιες φορές την επηρεάζουν πάρα πολύ κάποια από αυτά που διαβάζει και της στέλνουν. Δεν χρειάζεται να δίνει βάση στα κακά και στα πικρόχολα σχόλια.

Δώσε βάση στα θετικά! Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να της πω. Αν ο καθένας σχολιάζει την εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου ανθρώπου ή τα παραπάνω κιλά, για εμένα είναι κατακριτέο. Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να σχολιάσεις τον οποιοδήποτε; Με ποιο κριτήριο; Δεν ξέρεις ο άλλος τι μπορεί να έχει περάσει και πήρε αυτά τα κιλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που μπαίνουν στη διαδικασία αυτή να σχολιάζουν, ειδικά την εξωτερική εμφάνιση κάποιου», είπε χαρακτηριστικά.