Της μαθαίνει τα μυστικά της ιππασίας - Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό η Κάτια Ζυγούλη και η κόρη της Αναστασία

Το όμορφο βίντεο και η τρυφερή σχέση τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Της μαθαίνει τα μυστικά της ιππασίας - Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό η Κάτια Ζυγούλη και η κόρη της Αναστασία

Η Κάτια Ζυγούλη, είναι μία υπερήφανη μαμά η οποία δεν χάνει την ευκαιρία να καμαρώνει τα παιδάκια της, για τα οποία είναι ιδιαίτερα περήφανη, και μάλιστα τα βλέπουμε συχνά πυκνά στα social media μαζί της. Στο νέο λοιπόν βίντεό της (δείτε εδώ το βίντεο με το δωμάτιο της κόρης της), για το κανάλι της Κάτιας στο YouΤube, την βλέπουμε μαζί με την κόρη της, Αναστασία σε μία επίσκεψη στον Ιππικό Όμιλο.

Ίδια η μαμά της η Αναστασία

Μπορεί να μην πήρε την μεγάλη απόφαση να ανέβει στο άλογο, ωστόσο έμαθε τα πάντα για την ιππασία, τις ανάγκες των αλόγων αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που θα πρέπει να έχει κάποιος με τα άλογα, ο οποίος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την ιππασία. Η ίδια μάλιστα, φάνηκε πως έμεινε ενθουσιασμένη από την επαφή της με τα άλογα, ενώ ζήτησε αρκετές απαντήσεις, κάνοντας τις ερωτήσεις της στην κόρη της, Αναστασία.

Με άλλη μύτη και δόντια - Πώς ήταν η Κάτια Ζυγούλη πριν τις πλαστικές

Εχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από τότε που έγινε ο πρώτος διαγωνισμός Playmate στη χώρα μας και νικήτρια ήταν η Κάτια Ζυγούλη! Το μοντέλο άφησε εποχή τότε και απασχόλησε πάρα πολύ τα media. Ωστόσο, η εμφάνιση της - όπως είναι λογικό - έχει αλλάξει κατά πολύ στο πέρασμα των χρόνων.

Εκτός του ότι η μόδα σε φρύδια, χείλη και μακιγιάζ έχει αλλάξει εντελώς, η ίδια έχει κάνει και διάφορα πειράγματα στο πρόσωπο της. Εκτός του ότι έχει αλλάξει την οδοντοστοιχία της, έχει κάνει και ορισμένα μπότοξ και πλαστικές.

«Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πώς έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου» έχει πει η Κάτια.

Σήμερα, η Κάτια Ζυγούλη είναι ευτυχισμένη μαμά 4 παιδιών (η κόρη της έχει ομορφιά μοντέλου σαν εκείνη) και σύζυγος του Σάκη Ρουβά. Στις φωτογραφίες που ξεθάψαμε, φαίνεται η Κάτια πριν τις μικροεπεμβάσεις! Μάλιστα, φήμες λένε ότι η ίδια έχει «πειράξει» τη μύτη της, αλλά εμείς αφήνουμε τα συμπεράσματα σε εσάς.

Κάτια Ζυγούλη: Έτσι ήταν πριν τις επεμβάσεις! Η «άλλη» εικόνα που θάφτηκε στον χρόνο!

Κάτια Ζυγούλη: Έτσι ήταν πριν τις επεμβάσεις! Η «άλλη» εικόνα που θάφτηκε στον χρόνο!