Πανευτυχείς γονείς Μπλέτσας και Αστέρη - Γιόρτασαν με παραμυθένιο πάρτι τα πρώτα γενέθλια της μικρής Νεφέλης

Έβαλαν τα δυνατά τους για να την ευχαριστήσουν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πανευτυχείς γονείς Μπλέτσας και Αστέρη - Γιόρτασαν με παραμυθένιο πάρτι τα πρώτα γενέθλια της μικρής Νεφέλης

Το αγαπημένο ζευγάρι Ευτύχης Μπλέτσας και Ηλέκτρα Αστέρη έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι, αφού χθες είδαν τη μικρή κορούλα τους Νεφέλη να σβήνει το πρώτο της κεράκι. Η μαμά Ηλέκτρα έβαλε τα δυνατά της, ώστε να της ετοιμάσουν ένα πολύ όμορφο πάρτι με παραμυθένια τούρτα, μπαλόνια, διακοσμητικά και πολύ-πολύ φαγητό. Πρώτη φορά γενέθλια άλλωστε και πρέπει να μείνουν αξέχαστα.

Η οικογένεια πρόσφατα ξέφυγε για λίγο από τα άγχη της πρωτεύουσας και αυτή τη φορά δεν τους είδαμε σε κάποιο εντυπωσιακό ταξίδι για γυρίσματα στο εξωτερικό, αλλά στις κοντινές Κυκλάδες ,στις οποίες έκαναν τουρ. Μάλιστα τελευταίος σταθμός ήταν τα Κουφονήσια, που φέτος είναι πόλος έλξης για τους διασήμους, από όπου η Ηλέκτρα Αστέρη ανέβασε και μερικές πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες με μαγιό.

Οι φωτογραφίες και οι ευχές της Ηλέκτρας Αστέρη για τα γενέθλια της Νεφέλης

Με μια σειρά από storιes και δύο υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχήθηκε χρόνια πολλά, η μαμά στην κόρη.

"Χρόνια πολλά Νεφέλη μου.

Υγιής, ευτυχισμένη και τυχερή πάντα.
Να έχεις ψυχή αγνή.
Βλέμμα καθαρό.
Και να σκορπάς ευγένεια και γλυκά.

Να έχεις ανοιχτό μυαλό και αγκαλιά.
Εμείς πάντα θα είμαστε δίπλα σου και θα σε προσέχουμε. Θα σου δίνουμε ό,τι καλύτερο έχουμε.

Χρόνια καλά ζωή μου. Είναι απίστευτο ότι είσαι ένα χρόνο στην αγκαλιά μας. Χρόνια γεμάτα αγκαλιές και δημιουργία.

Σε λατρεύω. Ως τον ουρανό και πάλι πίσω.

#Nepheli #HappyBirthday #HappyMama #1stBirthday"

Η Ηλέκτρα Αστέρη αγκαλιά με τη μικρή Νεφέλη

Η τούρτα που επέλεξε η Ηλέκτρα Αστέρη για τη μικρή Νεφέλη

Μερικά από τα ντεκόρ για το πάρτυ της κόρης Μπλέτσα και Αστέρη

Η γνωριμία που οδήγησε στη δημιουργία αυτής της όμορφης οικογένειας

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show είχε βρεθεί ο Ευτύχης Μπλέτσας το βράδυ της Τρίτης (7/6). Ο παρουσιαστής μίλησε για τα πρώτα βήματά του στην τηλεόραση με την «Κουζίνα της Μαμάς», ενώ αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύζυγο, Ηλέκτρα Αστέρη.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) και τα τελευταία χρόνια κάνουν μαζί τα ταξίδια τους, ωστόσο αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι γνωρίστηκαν μέσα διαδικτύου.

«Τελείωσα μηχανικός υπολογιστών και δικτύων γιατί παράλληλα κυνηγούσα και το όνειρό μου. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. ”Η Κουζίνα της Μαμάς” ήταν σχολείο για μένα η παραγωγή μου με στήριξε πάρα πολύ τότε», είπε αρχικά.

Για την Ηλέκτρα Αστέρη αποκάλυψε: «Την Ηλέκτρα τη γνώρισα διαδικτυακά περίπου ένα μήνα και μετά βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Τότε η Ηλέκτρα ήταν ιδιωτική υπάλληλος. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Το πρώτο μας ραντεβού έγινε στις κούνιες με θέα το ηλιοβασίλεμα. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στη Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή, είναι αυτό το πράγμα που νιώθεις μεγάλη άνεση από την πρώτη στιγμή».