Λάουρα Νάργες: "Λιώνει" στο πλευρό του Χρήστου Σαντικάι - Η άκρως τρυφερή ανάρτηση στα social

«Συγχαρητήρια αγάπη μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες:

Η Λάουρα Νάργες κι ο Χρήστος Σαντικάι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγο καιρό το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά (δείτε εδώ το φύλο του μωρού). Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έκαναν και ένα baby shower προκειμένου να το γιορτάσουν.

Από την άλλη, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει τρυφερές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, η Λάουρα Νάργες δεν δίστασε να δημοσιεύσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ένα insta story στο οποίο δίνει τα συγχαρητήριά της στον αγαπημένο της σύντροφο μιας και βγήκε καινούργιο τραγούδι.

Η τρυφερή ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για τον Χρήστο Σαντικάι

Ανάρτηση της Λάουρας Νάργες

Τραγουδάει πάνω από τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Λάουρα Νάργες - Το γλυκό στιγμιότυπο με το Χρήστο Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της αφού μαζί με τον άντρα της, Χρήστο Σαντικάι σε λίγους μήνες θα έχουν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι. Όσο περνάει ο καιρός οι ετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά, για τις οποίες μας κρατάει ενήμερους μέσα από το instagram (όπως και για την αγορά των πρώτων βρεφικών ρούχων).

Μάλιστα, στο πιο πρόσφατο story της η μέλλουσα μανούλα το βράδυ της Δευτέρας 11/7 μας έδειξε την κοιλίτσα της, στην οποία δίνει ένα γλυκό φιλί για καληνύχτα ο αγαπημένος της, ο οποίος και αυτός ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια του το αγοράκι τους.

Η ραδιοφωνική παραγωγός έγραψε την εξής γλυκιά και χιουμοριστική λεζάντα: «Νανούρισμα από τον μπαμπάκα (Εμένα δε με αφήνει να του τραγουδάω για να ''μη μάθει στα φάλτσα''... δε καταλαβαίνω γιατί το λέει αυτό. Θα γίνω μία μέρα popstar επίτηδες!!»

γλυκιά φωτογραφία Νάργες με Σαντικάι