Πιο λαμπερή από ποτέ: Με νέο χρώμα στα μαλλιά η Βάσω Λασκαράκη

Και της πάει πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο λαμπερή από ποτέ: Με νέο χρώμα στα μαλλιά η Βάσω Λασκαράκη

Μια ανάσα πριν από τις καλοκαιρινές της αποδράσεις με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και την κόρη της Εύα Τσιμιτσέλη (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή) η ταλαντούχα ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα του νέο τηλεοπτικού σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Ο λόγος για τα γυρίσματα της καμπάνιας για τη μόνιμη βαφή μαλλιών Color Sensation της Garnier, που πραγματοποιήθηκαν σε μια πολυτελή εξοχική κατοικία, στο Καπανδρίτι. Η όμορφη κοπέλα, που πλέον είναι και η νέα ambassador της μάρκας, καθόλη την διάρκεια των γυρισμάτων ήταν ευδιάθετη και πολύ ενθουσιασμένη, μεταδίδοντας την θετική της ενέργεια σε όλο το συνεργείο.

Από την Βάσω Αργυρέα για το περιοδικό You

Φορώντας έλα ολόλευκο outfit, η Βάσω υιοθέτησε ένα ανάλαφρο hair look που επιμελήθηκε η καταξιωμένη ιαπωνικής καταγωγής hai stylist Kazue Deki, συμπληρώνοντάς το ιδανικά με ένα φυσικό μακιγιάζ. Μάλιστα, λίγο πριν από το γύρισμα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της επιλέγοντας την απόχρωση 7.0 της Color Sensation που ανέδειξε μοναδικά το χρώμα της επιδερμίδας της. Όσο για το αποτέλεσμα;

Μαζί με τους στενούς της συνεργάτες αλλά και με την καθοδήγηση των έμπειρων επαγγελματιών της παραγωγής, τον διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Martin Arnaldo, τον Έλληνα παραγωγό Παντελή Κακάρογλου, τον κινηματογραφιστή Κωνσταντίνο Κουλουλιό αλλά και τον φωτογράφο Πέτρο Δελλατόλα, ήταν απλά εξαιρετικό, περνώντας κάθε προσδοκία.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Βάσω Λασκαράκη

Με νέο χρώμα στα μαλλιά η Βάσω Λασκαράκη