«Άσε μας κοπελιά» - Η Μπέτυ Μαγγίρα "την είπε" για τα καλά στην Έλλη Κοκκίνου για το κορμί της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Άσε μας κοπελιά» - Η Μπέτυ Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα, μετά την συγκινητική λήξη της εκπομπής της, Ποιος είναι πρωινιάτικα, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία της από αυτές, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και μία μακριά μπόχο φούστα, ποζάροντας μπροστά από το λευκό των σπιτιών των Κυκλαδίτικων νησιών.

Το γεγονός πως έχει καταφέρει να διατηρεί την σιλουέτα της αψεγάδιαστη όσα χρόνια κι αν περάσουν είναι αξιοζήλευτο και αυτό θέλησε να της δείξει και η Έλλη Κοκκίνου, με την οποία η παρουσιάστρια έχει μία δυνατή φιλία, καθώς σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της. Ωστόσο, η ίδια δεν το άφησε έτσι και της απάντησε με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Το σχόλιο της Έλλης Κοκκίνου στην φωτογραφία της Μπέτυς Μαγγίρα

«Κάπου έλεος ρε παιδί μου», σχολίασε η τραγουδίστρια και η Μαγγίρα επισήμανε: «Άσε μας κοπελιά, μη μιλάς εσύ που είσαι φέτες».

Μπέτυ Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα στην παραλία

Μπέτυ Μαγγίρα - Έλλη Κοκκίνου

«Θεωρώ ότι λένε ψέματα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 21/6 ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Σε μια συζήτηση λοιπόν που είχε με την Μπέτυ Μαγγίρα για τον χρόνο που περνάει και το γήρας, είδαμε κι από τους δύο αρκετές εξομολογήσεις.

«Όχι, καθόλου δεν μου αρέσει που μεγαλώνω. Γιατί να μου αρέσει; Πλησιάζω πιο πολύ προς την άλλη μεριά. Το τέλος με φοβίζει. Φυσικά και το σκέφτομαι», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Ούτε εμένα μου αρέσει καθόλου να μεγαλώνω και μάλιστα το έχω πει πολλές φορές, ότι όσοι λένε «εμένα μου αρέσουν οι ρυτίδες», θεωρώ ότι λένε ψέματα», είπε από την πλευρά της παρουσιάστρια, η οποία ξέσπασε στο μεταξύ και κατά του Light.