Θανάσης Πατριαρχέας: Άλλαξε εντελώς εμφάνιση μετά τον Σασμό - Πιο ανανεωμένος από ποτέ

Έκανε καινούριο κούρεμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θανάσης Πατριαρχέας: Άλλαξε εντελώς εμφάνιση μετά τον Σασμό - Πιο ανανεωμένος από ποτέ

Ο Θανάσης Πατριαρχέας διανύει την πιο ωραία περίοδο της ζωής του, καθώς πέρα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε εξαιτίας του ρόλου του στη σειρά του ALPHA, Σασμός, η σύζυγός του είναι έγκυος και περιμένουν μαζί πότε θα έρθει η στιγμή να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μικρό τους άγγελο.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς ο ηθοποιός έχει ήδη κλείσει συμφωνία για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στην τηλεόραση, ενώ την ίδια στιγμή πρωταγωνιστεί σε μία θεατρική παράσταση, την Μεγάλη Πλεκτάνη. Αφού, λοιπόν, όλα δείχνουν πως είναι στα καλύτερά του, έπρεπε να ανανεώσει λίγο και την εμφάνισή του.

Έτσι, προχώρησε σε ένα τελείως διαφορετικό κούρεμα από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό μέσα από τους δέκτες μας, κουρεύοντας τα πλαϊνά μέρη του κεφαλιού του. Αμέσως, φαίνεται πιο νέος και "φρέσκος", ενώ του ταιριάζει πάρα πολύ. Εσείς πως τον προτιμάτε;

Το νέο look του Θανάση Πατριαρχέα μετά τον Σασμό

Έτσι ήταν:

Θανάσης Πατριαρχέας

Και έτσι έγινε:

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του μετά το φινάλε της σειράς

Ο Σασμός έριξε αυλαία για φέτος, το βράδυ της Τετάρτης 6/7, με τον πιο δραματικό τρόπο, αφού λίγο πριν τον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική ο Άγγελος βρίσκεται δολοφονημένος. Το Twitter παρακολουθούσε με αγωνία την εξέλιξη και διαμαρτυρήθηκε για το απότομο τέλος, ωστόσο ο Θανάσης Πατριαρχέας που υποδύθηκε τον αδικοχαμένο, θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον κόσμο και στους συνεργάτες του.

Μέσα, λοιπόν, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο όπου βρίσκεται μαζί με την τηλεοπτική Μαρίνα και τον Αντώνη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και αποχαιρέτησε τον ρόλο αυτό μια για πάντα. Τα συναισθήματα είναι πάντα ανάμεικτα σε αυτές τις περιπτώσεις, η αποθέωση, όμως, από τον κόσμο κάνει αυτόν τον αποχωρισμό να φαίνεται πιο γλυκός.

«Μάγκες και μάγκισσες αντίο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός κάτω από το βίντεο στο προφίλ του.