Τον είχε πιάσει από το λαιμό και του σιγοτραγουδούσε στο αυτί - Τα "έσπασαν" ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα στα μπουζούκια

Σπάνια στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον είχε πιάσει από το λαιμό και του σιγοτραγουδούσε στο αυτί - Τα

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα από τότε που δημοσιοποίησαν τα συναισθήματά τους και τον έρωτά τους, εντοπίζονται συχνά πυκνά από τον φωτογραφικό φακό σε διάφορες εξόδους τους σε τρυφερά τετ α τετ. Πολλές φορές το ζουν σαν μικρά παιδιά, με παράδειγμα το βίντεο που τραβούσε η δεύτερη την ώρα που αφιέρωνε ένα τραγούδι στον πρώτο.

Αυτή τη φορά εντοπίστηκαν στα μπουζούκια, όπου διασκέδαζαν με παρέα και σιγοτραγουδούσαν ο ένας στον άλλο τα τραγούδια που άκουγαν. Εκείνη τον είχα πιάσει από τον λαιμό και τον χάιδευε, ενώ εκείνος την κοιτούσε στα μάτια και χαμογελούσε. Μόλις κατάλαβαν πως τους τραβούσαν φωτογραφία, το αντιμετώπισαν με θετικότητα και συνέχισαν το βράδυ τους, χωρίς ενοχλήσεις.

Η έξοδος του Πύρρου δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα στα μπουζούκια

Πύρρος Δήμας

Αφροδίτη Σκαφίδα

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα

«Περνάω μια φάση πάρα πολύ όμορφη στη ζωή μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Από την άλλη, όπως έχει γίνει γνωστό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγο καιρό, όπως αναφέρθηκε, έγινε γνωστή η είδηση πως είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Πύρρο Δήμα.

Έτσι, η ρεπόρτερ της εκπομπής την ρώτησε για την σχέση της με τον ολυμπιονίκη και αν πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα. Μεταξύ άλλων η ίδια απάντησε πως: «Η αλήθεια είναι ότι περνάω μια φάση πάρα πολύ όμορφη στη ζωή μου. Δεν έχω μάθει όμως να συζητάω τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που κάτι φεύγει από το προσωπικό, σταματά να είναι προσωπικό οπότε προτιμώ να το κρατάω για τον εαυτό μου.

Δε θα ήθελα να συζητήσω αν σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Σαν αθλήτρια, για να πετύχεις κάποια πράγματα στη ζωή σου πρέπει να έχεις μια στήριξη. Είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός απλά δεν έχει τύχει να βρω μια στήριξη στη ζωή μου που να με κρατήσει. Γενικά είμαι συντροφική».