Της την φύλαγε για αργότερα - Ο Johnny Depp κυκλοφόρησε άλμπουμ γεμάτο ''μπηχτές'' για την Amber Heard

Ο καλύτερος τρόπος άλλωστε για να εκφραστείς είναι η μουσική...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Της την φύλαγε για αργότερα - Ο Johnny Depp κυκλοφόρησε άλμπουμ γεμάτο ''μπηχτές'' για την Amber Heard

Η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard αναμφίβολα συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη, μέχρι τελικά να αποφασιστεί η αθώωση του ηθοποιού. Και μπορεί εκείνος να πέρασε τα πάνδεινα για όσο καιρό η πρώην σύζυγός του τον έτρεχε στα δικαστήρια, ωστόσο φαίνεται να είχε αρκεστεί στην ηθική δικαίωση που του έδωσε η απόφαση και στην αναγνώριση του κόσμου. Πάντως δεν θα μπορούσε να την αφήσει στο απυρόβλητο, αφού το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει με το Jeff Beck είναι γεμάτο έμμεσες αναφορές σε εκείνη.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο πέρα από την αθώωση του ηθοποιού εκδίκασε στην Heard ένα τεράστιο ποσό, πολλών εκατομμυρίων που πρέπει να του καταβάλει ως αποζημίωση για ηθική βλάβη. Και ενώ εκείνη γράφει βιβλία για να τον ξεπληρώσει και οι δικηγόροι της προσπαθούν να πείσουν ότι δεν έχει δεκάρα, θεάθηκε μέσα σε μια εβδομάδα να απολαμβάνει το γεύμα της σε πανάκριβο γαλλικό εστιατόριο.

Το νέο μουσικό άλμπουμ του Johnny Depp με τις αναφορές στην Amber Heard

Ο ηθοποιός, που αγαπά πολύ και τη μουσική, κυκλοφόρησε νέο δίσκο με τον θρυλικό Βρετανό κιθαρίστα, Jeff Beck, και σε δύο από τα τραγούδια του, αναφέρεται και στην πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times, σε ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ «18» λέει: «Νομίζω πως είπες πολλά για μια μόνο γ******* νύχτα», τραγουδά σε έναν από τους στίχους του, αναφερόμενος στην κατάθεση της ηθοποιού, όταν και έβγαλε όλη του την προσωπική ζωή στη δημοσιότητα. «Κάθεσαι εκεί σαν σκυλί με φαγούρα επτά ετών. Αν είχα μια δεκάρα, δεν θα έφτανε ποτέ στο χέρι σου», αναφέρει σε άλλο σημείο του τραγουδιού.

Εκτός από τα δύο τραγούδια του Depp που αναφέρονται στην Amber Heard, ο υπόλοιπος δίσκος περιλαμβάνει τραγούδια-διασκευές, όπως τα “Caroline, No” των ‘Beach Boys’ και το “Venus and Furs” των Velvet Underground.

Δεν το βάζει κάτω η Heard και τον ξανατρέχει στα δικαστήρια

H Heard δεν το βάζει κάτω παρά την αθώωση του Depp και ζητάει να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση, για να βρει το δίκιο της.

Υπενθυμίζεται πως πέρα από την αθώωση του ηθοποιού το δικαστήριο εκδίκασε στην πρώην σύζυγό του το αστρονομικό ποσό των δέκα εκατομμυρίων ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη αλλά και την ζημία που του προκάλεσε στην εικόνα του. Η υπεράσπιση του ηθοποιού έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην της ζητήσει τα λεφτά, αφού όπως είπε κυρίως τον ενδιαφέρει το ότι αποκαταστάθηκε η εικόνα του.

Η 36χρονη ηθοποιός αμφισβήτησε την εγκυρότητα ενός από τους ενόρκους, με την νομική της ομάδα να καταθέτει πως η ταυτότητά του δεν μπορεί να επαληθευτεί και γι’ αυτό η ομάδα ζητά την ακύρωση της απόφασης, καθώς και της αποζημίωσης που όρισε το δικαστήριο. Οι νομικοί εκπρόσωποι της Χερντ υποστηρίζουν, επίσης, πως η δυσφήμιση για την οποία την κατηγόρησε ο Τζόνι Ντεπ δεν στηρίζεται σε επαρκή στοιχεία.

Η πρόταση των δικηγόρων της Χερντ κατατέθηκε στο δικαστήριο την Παρασκευή 1/7 και έτσι η Άμπερ Χερντ ζητά επίσημα να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεσή της.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της ηθοποιού υποστηρίζουν πως η ταυτότητα του ενόρκου Νο15 δεν μπόρεσε να επαληθευτεί, καθώς δεν δίνονταν σαφείς πληροφορίες ούτε για την ημερομηνία γέννησής του. «Σαφώς και γεννήθηκε μετά το 1945.

Οι δικηγόροι υποστηρίζουν ακόμη ότι η αποζημίωση ύψους 10 εκατ. πρέπει να απορριφθεί, διότι κατά τη διάρκεια της δίκης «ο Τζόνι Ντεπ προχώρησε αποκλειστικά στη θεωρία της δυσφήμισης και όχι στο αν ήταν πραγματικά ψευδείς οι ισχυρισμοί της».

Σε δήλωσή του στο Courthouse News, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου, εξήγησε πως η κίνηση αυτή ήταν κάτι το αναμενόμενο, από μεριάς της Άμπερ Χερντ.