Mike: Σχολίασε κάτω από ανάρτηση πασίγνωστης ηθοποιού μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού

Τι τρέχει μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mike: Σχολίασε κάτω από ανάρτηση πασίγνωστης ηθοποιού μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 5 χρόνια που ήταν μαζί. Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε αρκετά γρήγορα καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει τον νέο της σύντροφο (δείτε εδώ φωτογραφίες τους).

Από την άλλη, ο Mike σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό» είχε αποκαλύψει πως είναι μόνος αυτή τη περίοδο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν "ψάχνει" το επόμενό του ταίρι.

Συγκεκριμένα, μια ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να της σχολιάσει κάτω από την ανάρτησή της. Άραγε τρέχει κάτι μεταξύ τους;

Το σχόλιο του Mike που θα συζητηθεί

«Ήθελα να γνωρίσω τους γονείς μου, αλλά...» - Η αποκάλυψη του Mike για την υιοθεσία του

Το πρωί της Δευτέρας 5/7 στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, βρέθηκε καλεσμένος ο Mike, ο οποίος πρόσφατα μίλησε "ανοιχτά" για το τέλος της σχέσης του με την Έλενα Τσαγκρινού. Ο γνωστός τραγουδιστής άγγιξε, μέσα από την συνέντευξή του, ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, αυτό της υιοθεσίας του.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πότε έμαθε τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε στην οικογένειά του, αν θέλησε ποτέ να μάθει ποιοι είναι οι πραγματικοί του γονείς και τι ακριβώς του ανέφεραν για να τον ενημερώσουν για όλα. Ο ίδιος τόνισε, μάλιστα, πως στην ουσία δεν επιθυμούσε ποτέ πραγματικά να γνωρίσει τους βιολογικούς του γονείς και να ψάξει το θέμα περισσότερο.

«Από πάντα. Από τότε που με υιοθέτησαν οι γονείς μου, εγώ το ήξερα. Ήμουν 12 μηνών.», ανέφερε αρχικά ο ίδιος απαντώντας πότε έμαθε την αλήθεια.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να σου πω 100% πώς το έχω βιώσει, γιατί δεν έχω πάρει κάποιο συναίσθημα αρνητικό σε όλο αυτό ή να έχω καταλάβει κάτι περίεργο. Εγώ το έπαιρνα σαν φυσιολογικό».

«Έγινε στα 14-15 μου που έκανα και την επανάστασή μου, επειδή ήμουν έφηβος. Ήθελα να γνωρίσω τους γονείς μου, αλλά μου λέγανε ότι "ότι επιλέξεις, εμείς θα είμαστε δίπλα σου, ότι επιλογή και να πάρεις, θα σε στηρίξουμε". Τότε μου έφυγε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά την ανάγκη του να μάθει τι συμβαίνει και ποιοι είναι η πραγματική του οικογένεια: «Δεν ξέρω αν είχα την ανάγκη. Δηλαδή, τώρα δεν έχω καθόλου την ανάγκη, ας πούμε. Τότε, επειδή ήμουν ανώριμος, γιατί ήμουν και σε μικρή ηλικία ήθελα. Πραγματικά, δεν ήθελα ποτέ. Το έκανα έτσι για να πω ότι ήθελα».

«Κάτι είχα δει στην τηλεόραση και λέω στην μητέρα μου "κι εσύ από εκεί με γέννησες;" "όχι", μου λέει "εγώ σε έβγαλα από την καρδούλα μου". "Σε πήρανε από ένα σπιτάκι, που ήταν πολλά παιδάκια, αλλά εμείς διαλέξαμε εσένα"», κατέληξε.