«Δεν μου προκαλεί...» - Η Σοφία Παυλίδου δεν ''έπεσε'' από τα σύννεφα για την δικαστική απόφαση για τον Λιγνάδη

Δεν είναι η μόνη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν μου προκαλεί...» - Η Σοφία Παυλίδου δεν ''έπεσε'' από τα σύννεφα για την δικαστική απόφαση για τον Λιγνάδη

Πριν από λίγο, ανακοινώθηκε και επίσημα η συνολική ποινή για τον Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ο οποίος δεν δέχτηκε ελαφρυντικά στην υπόθεσή του και αρκετοί ήταν εκείνη που σχολίασαν - οι περισσότεροι χωρίς να πέφτουν από τα σύννεφα.

Ανάμεσά τους ήταν και η Σοφία Παυλίδου, η οποία μίλησε λίγο μετά την ετυμηγορία, στη εκπομπή «Alpha Τώρα» το μεσημέρι της της Τετάρτης 13/7. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δική της περίπτωση και σχολίασε την καταδικαστική απόφαση για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου για την δικαστική απόφαση για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Μπορεί όταν έκανα εγώ την καταγγελία να μην ήταν έτοιμη η κοινωνία αλλά σημασία έχει που τα θύματα πήραν την απόφαση και μίλησαν και ότι απευθύνθηκαν στην δικαιοσύνη.

Πράγμα που εγώ έκανα από την πρώτη στιγμή, γιατί δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές απευθύνθηκα εκεί και είτε ετεροχρονισμένα είτε τη στιγμή που το έκανα εγώ, σημασία έχει ότι οι υποθέσεις πάνε στη δικαιοσύνη και βλέπουμε τη δικαίωση των θυμάτων» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου.

«Δεν μου προκαλεί σοκ η απόφαση. Δεν ήταν τυχαίο ότι βρέθηκε κατηγορούμενος. Πιστεύω ότι τα θύματα για να πάρουν την απόφαση να μιλήσουν δεν είχαν στόχο προκαλέσουν την δημοσιότητα όπως είπαν κάποιοι γιατί ούτε ξέρουμε τις ταυτότητες των θυμάτων.

Σίγουρα κάτι θα έβγαινε από όλο αυτό και χαίρομαι πολύ που δικαιώθηκαν, έστω τα δύο από τα τέσσερα. Είναι δύσκολο να κάνεις καταγγελία γι’ αυτό και είπαμε ο καθένας όποτε είναι έτοιμος. Σημασία έχει σε κάποια στιγμή να έρχεται αυτή η ώρα που γίνεται η καταγγελία, ώστε να σταματάει η δράση του δράστη» τόνισε.

«Η κ. Μενδώνη παραπλανήθηκε, οι ένορκοι όχι!» - "Καταπέλτης" ο Μάριος Αθανασίου μετά την καταδίκη του Λιγνάδη

Η είδηση πως ο σκηνοθέτης και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, έχει ήδη κριθεί ένοχος για δύο βιασμούς και αναμένεται από ώρα σε ώρα η ποινή του, κάνει τον γύρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης την Τετάρτη 13/7 και σίγουρα πολλοί θα είναι εκείνοι που θα θελήσουν ν α τοποθετηθούν για την εξέλιξη αυτή.

Ο Μάριος Αθανασίου είναι ένας εκ των ηθοποιών που τοποθετήθηκαν εξαρχής και μίλησαν ανοιχτά, παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια, και θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για την απόφασή αυτή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Η Κ. Μενδώνη παραπλανήθηκε, οι ένορκοι όχι! Ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων. Δικαίωση για τα παιδιά που το θάρρος τους είναι παράδειγμα προς όλους. Για τα παιδιά με το μικρό όνομα που το ανάστημά τους, είναι πολύ μεγαλύτερο από τον οχετό της εξουσίας.» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.