Με μικροσκοπικό λεοπαρδαλέ μπικίνι - Η Έλενα Κώνστα προκαλεί πανικό στο Instagram

Η φωτογραφία στην παραλία

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με μικροσκοπικό λεοπαρδαλέ μπικίνι - Η Έλενα Κώνστα προκαλεί πανικό στο Instagram

Η Έλενα Κώνστα έγινε γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και παρότι έληξε, έχει προχωρήσει παρακάτω και έχει αφήσει και στους δύο όμορφα συναισθήματα και αναμνήσεις με την ίδια να δηλώνει πως αγαπιούνται πολύ ανεξαρτήτως του ότι ζουν πλέον χώρια.

Η όμορφη δημοσιογράφος πάντως αυτή την περίοδο φαίνεται πως θέλει διακαώς διακοπές και το δηλώνει ξεκάθαρα στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, η ποζάρει με το μικροσκοπικό λεοπαρδαλέ μπικίνι της σε παραλία και προκαλεί πανικό με το καλογυμνασμένο σώμα της. Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτησή της γέμισε από likes και κολακευτικά σχόλια.

Η ανάρτηση της Έλενας Κώνστα

«Θέλω διακοπέεες! Εσείς;;; Κάνετε κανένα μπάνιο ή σαν εμένα που εάν ήμουν δημοτικό και παίζαμε το κλασικό παιχνίδι με τα μπάνια και τα παγωτά θα έχανα… παταγωδώς αφού έχω κάνει μόνο 3 ????» έγραψε η Έλενα Κώνστα με ένα μικρό παράπονο για τα λίγα μπάνια που έχει καταφέρει να κάνει φέτος.

 Έλενα Κώνστα μαγιο

Έριξε δυο φορές άκυρο στον Ατζούν - Η παίκτρια που δεν θα πήγαινε στο Survivor 5 ούτε για 150.000 ευρώ

O Aτζουν Ιλιτζαλί κάθε χρόνο κάνει προτάσεις για το Survivor σε πολύ γνωστά ονόματα του χώρου της ελληνικής showbiz. Μερικά έχουν δεχτεί τα ποσά που τους προτείνει, πολλά όμως όχι. Σίγουρα το ριάλιτι επιβίωσης είναι ένα μέσο για να γίνει κάποιος γνωστός στο κοινό και αν είναι ήδη να πάρει περισσότερο δημοτικότητα.

Για παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος που μπορεί να είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια, ωστόσο μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του άνοιξαν πολλές πόρτες, ενώ είδε και πολλούς θαυμαστές.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν δεχθεί πρόταση για να πάει στο Survivor 4 αλλά και 5 είναι η Έλενα Κώνστα που είναι και πρώην σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

«Και φέτος και πέρσι είπα όχι. Το κόνσεπτ ήταν να κάνω ίντριγκα με τον Λάμπρο», είπε αρχικά και συνέχισε «Φοβάμαι να πάω. Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο που το κάνει αυτό. Δηλαδή πόσο θα είναι το μπάτζετ που θα έλεγες όντως θα πήγαινα; Και στις 150.000 ευρώ θα έλεγα πάλι όχι. Και 100.000 το μήνα όχι. Φοβάμαι πάρα πολύ», είπε.

«Δεν θα πάω κάπου για να μου σταματήσει η περίοδος, ένα χρόνο θα είμαι πρησμένη με προβλήματα. Μπορεί να πάθω κάποιο τραυματισμό. Γιατί; Θα με εκνευρίζει να λένε "α μια παίκτρια από το Suvivor"», ανέφερε στη συνέχεια.