«Με την λάσπη και τον οχετό...» - Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις ανυπόστατες φήμες περί ξυλοδαρμού της Μανωλίδου

Οι δηλώσεις του Υπουργού στον ΑΝΤ1

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Με την λάσπη και τον οχετό...» - Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις ανυπόστατες φήμες περί ξυλοδαρμού της Μανωλίδου

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης αντιμετωπίζει ύβρεις ή ψευδείς φήμες. Αυτή τη φορά εξοργίστηκε μετά την φτιαχτή είδηση στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία χτύπησε την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μέσω ενός tweet όπου ζητάει επιτέλους λίγο σεβασμό για τη σύζυγό του.

Οι δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη για τις φήμες περί ξυλοδαρμού της Μανωλίδου

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης 13/7 ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ANT1 μετά τα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο, ότι ξυλοκόπησε την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου - αφού παρευρέθηκαν μαζί στη Βουλή.

«Από την πρώτη μέρα που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει εναντίον μου τα πάντα, αυτό όμως που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με την λάσπη και τον οχετό, εναντίον της οικογένειάς μου, ξεπέρασε κάθε όριο», σχολίασε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ANT1

.«Θέλω να απευθυνθώ στους πολιτικούς αντιπάλους , να αντιπαρατεθούμε πολιτικά, όσο θέλουν, αλλά να αφήσουν απ’ έξω την οικογένειά μου», συμπλήρωσε.

«Χυδαίο ψέμα» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Ευγενία Μανωλίδου για τις φήμες ότι την χτύπησε ο Άδωνις

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί στα social media τις τελευταίες ώρες μετά από ένα "χυδαίο ψέμα" που εξόργισε τόσο τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη όσο και την Ευγενία Μανωλίδου.

Μάλιστα, είδαμε τον ίδιο νωρίτερα να παίρνει θέση δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου ξέσπασε φανερά. Από την άλλη, η Ευγενία Μανωλίδου θέλησε να αναφερθεί και η ίδια για το συγκεκριμένο συμβάν.

Μεταξύ άλλων, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση... o tempora, o mores».