«Είναι ένα πένθος...» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Τσάφου για την επιλογή της να μείνει μόνη μετά το διαζύγιο της

«Ήμουν 24 χρόνια με τον άντρα μου, είχαμε μια ολόκληρη κοινή ζωή»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είναι ένα πένθος...» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Τσάφου για την επιλογή της να μείνει μόνη μετά το διαζύγιο της

Η Χριστίνα Τσάφου - η οποία πρόσφατα υπήρξε "κόλαφος" με τους ηθοποιούς που έχουν καταγγελθεί - παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό της και πως προσαρμόστηκε με τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Χριστίνας Τσάφου

Έχετε πάρει διαζύγιο. Ένας χωρισμός είναι ένα μικρός θάνατος όπως λένε;

Αυτό το πρώτο άκουσα από τον ψυχολόγο που πήγα μετά το διαζύγιό μου. Μου είπε ότι είναι ένα πένθος που μάλιστα μπορεί να κρατήσει αρκετό καιρό. Για να λέμε την αλήθεια, ένας χωρισμός είναι ένα πένθος γιατί ακόμα κι αν θέλεις να χωρίσεις, είναι ένας μικρός ακρωτηριασμός.

Εγώ δηλαδή που ήμουν 24 χρόνια με τον άντρα μου, είχαμε μια ολόκληρη κοινή ζωή και είναι πολύ δύσκολο μετά να το αντιμετωπίσεις. Χρειάστηκε να τα παλέψω όλα μόνη μου, όπως κι έγινε.

Σας λείπει η συντροφικότητα;

Δεν μου λείπει καθόλου η συντροφικότητα. Είμαι πολλά χρόνια μόνη μου, γύρω στα δέκα πέντε. Στην αρχή είχα τον αγώνα να φροντίσω χίλια πράγματα μόνη μου και όταν ας πούμε πως κάπως ηρέμησα, είχα μάθει μόνη μου. Σε αυτή την ηλικία τι σχέση να χτίσεις; Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις, αλλά δεν ανήκω σε αυτές.

Τσάφου

«Έχω έρθει αντιμέτωπη...»

Η Χριστίνα Τσάφου, η οποία πρόσφατα προέβη σε μία σπάνια αποκάλυψη για το Χάρη Ρώμα, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης το πρωί της Δευτέρας 30/5 στην εκπομπή «Happy Day» και την δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απιστία, αλλά και για τη δύσκολη στιγμή που η μητέρα της “έφευγε” από τη ζωή και ο κόσμος στο νοσοκομείο τής ζητούσε φωτογραφίες.

«Νιώθω ευτυχής που είμαι στην παράσταση “Ματωμένος γάμος”. Δεν συγχωρώ την απιστία. Έχω έρθει αντιμέτωπη με την απιστία. Το έψαχνα γιατί κάτι μου έλεγε το ένστικτό μου. Με έχουν ζηλέψει σε φυσιολογικά επίπεδα, ήμουν πάντα τυπική.

Δεν σκέφτηκα να αλλάξω επάγγελμα, αλλά έκανα και άλλες δουλειές. Θεωρώ τιμή μου να θέλει κάποιος να βγάλει φωτογραφία μαζί μου. Πέθαινε η μητέρα μου και στο νοσοκομείο μού ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφία», είπε αρχικά η Χριστίνα Τσάφου.

Κλείνοντας, η Χριστίνα Τσάφου είπε: «Τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω στο εγγόνι μου. Οι γονείς του εγγονού μου με μαλώνουν επειδή το καλομαθαίνω».