Αναστάτωσε τους πάντες η Έλενα Παπαρίζου - Η ανάρτηση με μαγιό που προκάλεσε πανικό

Είναι εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αναστάτωσε τους πάντες η Έλενα Παπαρίζου - Η ανάρτηση με μαγιό που προκάλεσε πανικό

Η Έλενα Παπαρίζου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Η γνωστή τραγουδίστρια παρά τον χαμό που δημιουργήθηκε στα MAD VMA, είναι πολύ καλά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως θα έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα καθώς η περιοδεία της έχει ξεκινήσει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή, η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου με μαγιό

Έλενα Παπαρίζου με μαγιό

Έχασε 8 κιλά τρώγοντας 3 συγκεκριμένα γεύματα - Έτσι "ξεφούσκωσε" η Έλενα Παπαρίζου

Μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα η Έλενα Παπαρίζου, η οποία είναι αρκετά ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να απαντήσει με τον δικό της αφοπλιστικό τρόπο στις κακές κριτικές.

Μια από αυτές αφορά την εμφάνισή της, μιας και η τραγουδίστρια, όπως κι όλες οι γυναίκες, έχει μερικά σκαμπανεβάσματα στα κιλά της, με την ίδια ωστόσο να μην δίνει σημασία σε τέτοια πράγματα και πολύ καλά κάνει.

Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό είναι εμφανώς αδυνατισμένη (δείτε εδώ μια πρόσφατη εμφάνισή της με "καυτό" τζιν σορτσάκι) και εμείς σας έχουμε μερικά tips που ακολουθεί τόσο στην γυμναστική όσο και στην διατροφή της.

FITNESS TIP: “Η γυμναστική με καταπιέζει” λέει εκείνη και επιλέγει το περπάτημα στη φύση και το ελαφρύ τρέξιμο – έτσι ή αλλιώς η πίστα είναι το δικό της... γυμναστήριο, όπου χάνει πόντους και διασκεδάζει παράλληλα. Έχει κόψει το αλάτι στο φαγητό της, αποφεύγοντας έτσι τα φουσκώματα, αντικαθιστώντας το με μπαχαρικά και μυρωδικά. Το μυστικό της; Προσθέτει κουρκουμά στα πιάτα της που εμποδίζει τη συσσώρευση λίπους μετά το αδυνάτισμα, ενισχύοντας την απώλεια πόντων.

DIET TIP: Τρέφεται υγιεινά χωρίς να στερείται, τρώγοντας 3 γεύματα τη μέρα, που απέχουν μεταξύ τους 6 ώρες, τα οποία καταναλώνει αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός της. Αποφεύγει τα σνακ ενδιάμεσα, ενώ οι ποσότητες είναι στο μέγεθος μιας παλάμης, με την πρωτεϊνη να έχει την τιμητική της σε πιάτα με μπόλικα λαχανικά. Το μυστικό της; Τρώει αργά και σταθερά.

Πώς η Έλενα Παπαρίζου έχασε 8 κιλά