Ξεκίνησαν οι διακοπές για Βανδή και Μπισμπίκη - Η φωτογραφία που δημοσίευσαν από το ταξίδι τους

Λάμπουν από ευτυχία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκίνησαν οι διακοπές για Βανδή και Μπισμπίκη - Η φωτογραφία που δημοσίευσαν από το ταξίδι τους

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ και τους τελευταίους μήνες όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω τους, κάτι που έχει ενοχλήσει ωστόσο αρκετά τον ηθοποιό.

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι δεν κρύβει πια τον έρωτά του και είναι αρκετά ενεργό στα social media, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια αποφάσισαν να πάνε ένα ταξίδι στην Αράχοβα προκειμένου να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν με την δεύτερη να δημοσιεύει μια φωτογραφία τους από το όμορφο αυτό μέρος.

Στην Αράχοβα Βανδή - Μπισμπίκης

Βανδή - Μπισμπίκης

Πού θα πάνε διακοπές;

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης σχεδιάζουν διακοπές στην Πάρο, ένα νησί αρκετά αγαπημένο για την τραγουδίστρια. Δεν είναι τυχαίος μάλιστα προορισμός, καθώς η Δέσποινα Βανδή γνώρισε για πρώτη φορά τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Πάρο και συγκεκριμένα στο εξοχικό σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος εκείνη την περίοδο φιλοξενούσε τον καλό του φίλο.

Κανείς τους τότε δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν στην προσωπική τους ζωή, αφού αρκετά χρόνια μετά, ο Βασίλης και η Δέσποινα έγιναν ζευγάρι! Φέτος το καλοκαίρι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν καλοκαιρινές περιοδείες. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τραγωδία του Σοφοκλή «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Λιθουανού Τσέζαρις Γκραουζίνις, μαζί με την Έλλη Τρίγγου, τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της συναυλίες δίπλα στον Γιώργο Θεοφάνους. Η πρεμιέρα τους μάλιστα έγινε στο Κατράκειο Θέατρο όπου παρουσίασαν ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια.

Το καλοκαίρι Βανδή - Μπισμπίκη

Από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς, το ντουέτο που της Δέσποινας Βανδή μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη.

Μαμά και κόρη περνούν αρκετό χρόνο μαζί, χωρίς φυσικά η Δέσποινα Βανδή να παραμελεί και τον γιο της, ο οποίος έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην μαγειρική.

Πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή δήλωσε για την κόρη της: «Αν το παιδί μου που φέτος έδινε πανελλήνιες εξετάζεις, μου έλεγε ότι πάει να ζει την Βανδή με τον Θεοφάνους, θα του έλεγα όχι. Με ψυχραιμία σκέφτομαι τον αποχωρισμό μου από την Μελίνα. Δεν θα βάλω φαγητό στην κατάψυξη. Η κόρη μου είναι πολύ δύσκολη στο φαγητό, ο γιος μου είναι ο μάγειρας του σπιτιού».

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει την Δέσποινα Βανδή πιο ανανεωμένη από ποτέ! Μπορεί το πρόγραμμα της περιοδείας της να είναι «φορτωμένο» προτεραιότητά της ωστόσο αποτελούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην καρδιά της, ένας από αυτούς και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο άνδρας που έκανε την τραγουδίστρια να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.