«Δεν έχει πάτο το μπ@@@λο που ζούμε» - Το άγριο ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη για την υπόθεση Λιγνάδη

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχει πάτο το μπ@@@λο που ζούμε» - Το άγριο ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη για την υπόθεση Λιγνάδη

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που ασχολούνται ενεργά με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας και προσπαθεί να υπερασπίζεται τις μειονότητες και τα δικαιώματα των ανθρώπων γενικότερα. Βλέποντας, λοιπόν, την Τετάρτη 13/7 τί συνέβη στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, "ξέσπασε" με μία σοκαριστική ανάρτηση.

Σε συνέχεια αυτής, το βράδυ της ίδιας ημέρας, έκανε repost ένα στόρι στο οποίο γινόταν σύγκριση με την ποινή που έλαβε μία καθαρίστρια που βρέθηκε με πλαστό απολυτήριο Λυκείου και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης, με την ποινή του σκηνοθέτη, ο οποίος καταδικάστησε σε 12 χρόνια ισόβιας κάθειρξης, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της με την αδικία που συμβαίνει προς το πρόσωπο των θυμάτων, ενώ θεωρεί πως έτσι αμαυρώνεται η ελληνική δικαιοσύνη, και κατά τον σχολιασμό της χρησιμοποίησε έντονο υβριστικό λόγο.

Η δεύτερη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

«Δεν έχει πάτο το μπ@@@λο που ζούμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαίρη Συνατσάκη

Το ξέσπασμα κι άλλων διασήμων για αυτή την απόφαση

Την Τετάρτη 13/7 ο Δημήτρης Λιγνάδης, όπως έγινε γνωστό, κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς και έλαβε την ποινή του, η οποία δεν θα συμπεριλάμβανε ελαφρυντικά. Παρόλα αυτά, λίγες ώρες αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, ο κόσμος που βρισκόταν στο δικαστήριο ξέσπασε σε φωνές, ενώ οι πολίτες που ενημερώθηκαν από τα μέσα έσπευσαν να μιλήσουν γι' αυτό εκφράζοντας την απογοήτευσή τους.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και πολλοί διάσημοι, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία να αποδοθεί κάποια δικαιοσύνη και δεν μπορούν να καταλάβουν πως γίνεται ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα πλέον οδηγήθηκε σε τέτοιους είδους αποτρόπαιες πράξεις, αφήνεται ελεύθερος μέχρι νεοτέρας. Τα στόρι στο Instagram έπεσαν "βροχή" και κανείς δεν μπορεί να τους αδικήσει.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και πολλοί ακόμη συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη μεγάλη λίστα.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Λιγνάδης

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Λιγνάδης

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη

Χριστίνα Χειλά - Λιγνάδης

Λένα Δροσάκη

Λένα Δροσάκη - Λιγνάδης

Μιχάλης Λεβεντογιάννης - Λιγνάδης

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λιγνάδης

Μαριέλλα Σαββίδη

Μαριέλλα Σαββίδη - Λιγνάδης

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Ταμπακάκης - Λιγνάδης

Χάρης Τζωρτζάκης

Τζωρτζάκης - Λιγνάδης

Σπύρος Μιχαλόπουλος

Μιχαλόπουλος - Λιγνάδης

Γιώργος Χρανιώτης

Χρανιώτης - Λιγνάδης

Γιώργος Χρανιώτης - Λιγνάδης

Κατρίνα Τσάνταλη

Κατρίνα Τσάνταλη - Λιγνάδης