Από τον Σασμό, στο τιμόνι της παρουσίασης - Ποιο κανάλι διεκδικεί την Ευγενία Σαμαρά

Θα την δούμε με δική της εκπομπή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από τον Σασμό, στο τιμόνι της παρουσίασης - Ποιο κανάλι διεκδικεί την Ευγενία Σαμαρά

Στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμό, απολαύσαμε φέτος την Ευγενία Σαμαρά, η οποία έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για τις υποκριτικές της ικανότητες (δείτε εδώ μερικά επικά σχόλια για την ίδια στο Twitter). Μάλιστα, δέχεται προτάσεις και για την παρουσίαση εκπομπή.

Ποιο κανάλι διεκδικεί την Ευγενία Σαμαρά

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η ηθοποιός ξεκίνησε τηλεοπτικά στους «Ράδιο αρβύλα», βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανάληψη εκπομπής με θέμα τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Έτσι, το Open προσέγγισε την Ευγενία Σαμαρά με πρόταση να μεταφέρει στην τηλεόραση την εκπομπή «Your pet show» που ήδη παρουσιάζει στο YouTube και αφορά το πρώτο application για υιοθεσίες και εξαφανίσεις ζώων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση του Open αφορά τη μεταφορά της εκπομπής στην υβριδική του υπηρεσία. Ακόμα δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία, καθώς η Ευ. Σαμαρά φέρεται να συζητά την αξιοποίησή της σε ρόλο παρουσιάστριας και στον Alpha, όπου θα παραμείνει στο πρωταγωνιστικό καστ του «Σασμού».

Ποιο κανάλι διεκδικεί την Ευγενία Σαμαρά

Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό ταξίδι της με τον σύντροφό της

Ο Γιάννης Ποιμενίδης και η σύντροφός του, Ευγενία Σαμαρά, αφού βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο, ύστερα από τα γυρίσματα των σειρών που συμμετέχουν, αποφάσισαν να κάνουν ένα μεγάλο και εντυπωσιακό ταξίδι στο εξωτερικό. Μάλιστα, στο ταξίδι τους πραγματοποιήθηκε ένας γάμος, αν και δεν πρόκειται για τον δικό τους, παρά τα παραπάνω από έξι χρόνια που είναι μαζί.

Οι δυο τους, λοιπόν, βρέθηκαν στο Παρίσι με αφορμή την ένωση των πολύ αγαπημένων της προσώπων και η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μερικές στιγμές από αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ήταν ντυμένοι στα μαύρα, εκείνη με μία εντυπωσιακή μακριά και μαύρη τουαλέτα, πιο κούκλα από πότε, και δεν υπάρχει αμφιβολία από που έχει μοιάσει, με τους ώμους της να διαφαίνονται και κόκκινο κραγιόν, ενώ εκείνος φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και μαύρο παπιγιόν.

Παρόλα αυτά, η απόδραση δεν σταμάτησε μετά το μυστήριο και την τελετή, καθώς συνέχισαν την εκδρομή τους στην πόλη του έρωτα, επισκέπτοντας τα πιο βασικά αξιοθέατα, ενώ δεν άφησαν απέξω και την Disneyland, μία τοποθεσία που έκανε την αγαπημένη του ηθοποιού να χαίρεται σαν μικρό παιδάκι.

Ευγενία Σαμαρά

Γιάννης Ποιμενίδης

Η Ευγενία Σαμαρά σε γάμο

Ο Γιάννης Ποιμενίδης σε γάμο

Η Ευγενία Σαμαρά στο Παρίσι

«Θέλω να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα είμαι 5 χρόνων και βλέπω ασταμάτητα ότι Μίκι Μάου υπάρχει ενώ ταυτόχρονα θέλω να πηγαίνω σε όλα τα τρομαχτικά παιχνίδια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ευγενία Σαμαρά στη Disneyland

Ευγενία Σαμαρά - Γιάννης Ποιμενίδης