«Με ένα μπλοκάρισμα έχει τελειώσει το θέμα» - Η Νίκη Παλληκαράκη αποκαλύπτει για τις χυδαιότητες που δέχεται στα social media

Δεν χάνει την ψυχραιμία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με ένα μπλοκάρισμα έχει τελειώσει το θέμα» - Η Νίκη Παλληκαράκη αποκαλύπτει για τις χυδαιότητες που δέχεται στα social media

Η Νίκη Παληκαράκη παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και, πέρα από τις απόψεις της για την πατριαρχική κοινωνία στην οποία ζούμε, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που μπορεί να έχει αντιμετωπίσει στα social media σχετικά με τα μηνύματα του κόσμου.

Όλοι γνωρίζουμε πως μέσα από μία οθόνη ο καθένας μπορεί να κρίνει εύκολα τον άλλο χωρίς να τον νοιάζει πραγματικά και πολλές φορές αυτό έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία εκείνου που δέχεται την αγένεια και τον αρνητισμό του κόσμου. Παρόλα αυτά, η ηθοποιός εξήγησε πως αυτό δεν αλλάζει τον θαυμασμό της για το διαδίκτυο και όλες τις δυνατότητες που παρέχει, ενώ θεωρεί ότι είναι εύκολο να απαλαχθείς από τέτοιου είδους ζητήματα, κάνοντας απλά ένα μπλοκ.

Οι δηλώσεις της Νίκης Παλληκαράκη για τις δύσκολες στιγμές στα social media

Σας έχει τύχει ποτέ κάποιος θαυμαστής σας να σας φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, είτε μέσα από τα social media, είτε οπουδήποτε;

Παραμένω θαυμάστρια του μεγέθους των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, αλλά και εξαιρετικά επιφυλακτική στην υποτιθέμενη αξία της όποιας άποψης και γνώμης διατυπώνεται εκεί, στην ψευδαίσθηση της γνώσης και της εξειδίκευσης σε όλα και στις ψευδεπίγραφες σχέσεις, φιλικές ή ερωτικές που δημιουργούνται στα social, χωρίς να προϋπάρχει ή να συνυπάρχει προσωπική σχέση. Πάντως ενόχληση και δυσφορία έχω αισθανθεί κυρίως όταν υπάρξει παρενόχληση και χυδαιότητα μέσω προσωπικών μηνυμάτων, που όμως με ένα μπλοκάρισμα έχει τελειώσει το θέμα.

Νίκη Παλληκαράκη

«Έπαθα “σεντόνι” και έπεσα στα πόδια της...»

Η Νίκη Παλληκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη την Παρασκευή 3/6 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε αρκετά συγκινημένη για την πρόσφατη απώλεια από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος, που τη συγκλόνισε.

Στη συνέχεια δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στην είσοδο που έκανε στην πετυχημένη σειρά ''Γη τη ελιάς'' δείχνοντας πολύ ενθουσιασμένη με το βήμα της αυτό. Γενικότερα είναι πολύ δεμένη με το χώρο στον οποίο ανήκει και θεωρεί πως έχει λειτουργήσει σαν μια μορφή ψυχοθεραπείας για εκείνη, παρ' όλο που είχε σπουδάσει ιατρική.

«Τέλειωσα συνειδητά την ιατρική, αλλά για εμένα ήταν λυτρωτικό να γυρίσω στο θέατρο. Το θέατρο μου έλυσε υπαρξιακά ζητήματα, δε χρειάστηκε να πάω σε ψυχίατρο, μου φώτισε τα σκοτάδια», ανέφερε σχετικά με την ενασχόλησή της με την υποκριτική, ενώ μιλώντας για δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει παραδέχτηκε ότι «Ήταν δύσκολο που μέσα σε ένα χρόνο έχασα και τους δυο γονείς μου».

«Όταν δούλεψα με τη Μαρινέλλα έπαθα το πρώτο μου “σεντόνι”, έπεσα στα πόδια της, σήκωσα το κεφάλι γιατί έπρεπε να πω τα λόγια μου και δεν μπορούσα. Χάθηκα, ήταν μια μαγική στιγμή».