Πουλήθηκε το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Μήλο - Δεν υπάρχει γυρισμός

Για το ποσό των...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πουλήθηκε το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Μήλο - Δεν υπάρχει γυρισμός

Δυσάρεστα είνα ιτα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς το σπίτι και "καταφύγιό" του στη Μήλο είχε βγει σε πλειστηριασμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/7 και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η συμφωνία είχε ήδη κλείσει. Από τις 10 το πρωί συγκεντρώθηκε κόσμος για να δώσει τις προσφορές του και να κάνει δικό του το πανέμορφο αυτό κτίριο.

Πουλήθηκε το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Μήλο

Η τιμή εκκίνησης ήταν τα 335.000 ευρώ, ωστόσο το ποσό με το οποίο κατακυρώθηκε τελικά δεν απείχε πολύ, καθώς ανήλθε στις 336.650 ευρώ.

Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο έκτασης 3.020 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Μαύρα Γκρεμνά (Σταυρός) του Δ.Δ. Μήλου. Στο αγροτεμάχιο έχει ανεγερθεί οικοδομή αποτελούμενη από ισόγειο επιφάνειας 110,96 τ.μ. , στο οποίο υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 17,10 τ.μ., πρώτο όροφο 88,86 τ.μ. και υπόγειο 49,56 τ.μ.

Τι ζήτησε για να παραμείνει στην εκπομπή Super Κατερίνα

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, επέστρεψε την Πέμπτη 7/7 ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής, κόλλησε από τη σύντροφο του - δείτε την εδώ - αλλά πλέον είναι πολύ καλύτερα και με αρνητικό τεστ μπόρεσε να επιστρέψει και πάλι στις επάλξεις για το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο αν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς και στην κατάσταση της υγείας του.

«Έχει γίνει η πρόταση, πρέπει να διαμορφώσουμε μία κατάσταση. Έχω απαίτηση από αυτή την εκπομπή να συζητάει και οι απόψεις να ακούγονται και να συντίθενται ώστε να δίνουμε ένα υλικό στον κόσμο ώστε να γίνει τροφή για σκέψη. Εφόσον συμβεί αυτό, θα είμαι», ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην εκπομπή «Happy Day».

Για την κατάσταση της υγείας του, είπε: «Εδώ και μία εβδομάδα ο κορωνοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιικό φορτίο νομίζω και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή.

Οπότε εντάξει, καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» ενώ σε ερώτηση για το αν θα βρίσκεται την Παρασκευή στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δήλωσε: «Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους».