Ο Λιάγκας και ο Περρής "έσφαξαν" με το γάντι την Καινούργιου - «Ξέχασες την πρωτιά και σε μία πολυκατοικία...»

Έκοβε ο ένας έραβε ο άλλος!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Λιάγκας και ο Περρής

Είναι και οι δύο αρκετά καυστικοί κάποιες φορές στα σχόλιά τους, και τους έχουμε συνηθίσει στο να λένε την γνώμη τους έξω από τα δόντια χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα ακουστεί κάπως η "αλήθεια" τους. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Περρή και τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Αντ1 όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες, και απολαμβάνει τις διακοπές του παρέα με τους γιους του.

Στο "στόχαστρό" τους λοιπόν βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, μιας και μετά το τέλος των εκπομπών της πρωινής ζώνης, ο Alpha, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η εκπομπή της είχε την πρωτιά στο γυναικείο κοινό, ενώ μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η πρωτιά μεταξύ 10-13 το πρωί ήταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή και οι σπόντες.

Με ένα story του, έκανε πλάκα με τις τηλεθεάσεις και έσπευσε να κάνει repost και ο Γιώργος Λιάγκας και συμπλήρωσε τα όσα έγραφε εκείνος, με μία δόση ειρωνείας.

Ο Λιάγκας και ο Πέρρής 'έσφαξαν' με το γάντι την Καινούργιου

Όσα είχε αναφέρει ο Alpha για το Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι γνωστό πλέον πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, από τους πιο αληθινούς χαρακτήρες που μιλούν πάντα με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές. Μετά το τέλος της εκπομπής της για αυτή τη σεζόν, περνά χρόνο για την εαυτό της (δείτε την απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της), και γεμίζει μπαταρίες για τη νέα σεζόν.

Μετά ωστόσο από το μεγάλο φινάλε, έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την εκπομπή της, σε ότι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Η ίδια και η ομάδα της κράτησαν συντροφιά κάθε πρωί στους τηλεθεατές, με χαρές γέλια και συγκινήσεις αλλά και εντάσεις, μιας και οι αληθινές σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι πάντα βελούδινες, αλλά έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

«Η Κατερίνα χαμογέλασε πλατιά στους τηλεθεατές κι εκείνοι της χάρισαν την πρωτιά! Οι γυναίκες αγάπησαν, εμπιστεύτηκαν και «ψήφισαν» Κατερίνα Καινούργιου! Συγκεκριμένα το κοινό ηλικίας 18-54 έδωσε στην εκπομπή ποσοστό 16,5% και οι γυναίκες ηλικίας 25-44 χάρισαν απλόχερα την πρωτιά στην εκπομπή με ποσοστό 19,9%.»

 Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου