«Με εξέπληξε, αλλά άμα δεν ξέρεις ακριβώς...» - Συγκλονισμένος ο Χρίστος Αντωνιάδης με την υπόθεση Αδαμαντίδη

«Εγώ είμαι κατά της βίας, εννοείται, δεν το συζητάμε!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με εξέπληξε, αλλά άμα δεν ξέρεις ακριβώς...» - Συγκλονισμένος ο Χρίστος Αντωνιάδης με την υπόθεση Αδαμαντίδη

Η υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη η αλήθεια είναι πως έχει συγκλονίσει αρκετά τον κόσμο, μιας και οι περισσότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο ήρεμος και γλυκός άνθρωπος που έχουν συνεργαστεί πολλές φορές, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, έχει προβεί σε τέτοιες πράξεις.

Άλλος ένας καλλιτέχνης και συνάδελφος του που σχολίασε το γεγονός, ήταν ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Love it, την Πέμπτη 14/7 και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Θέμη Αδαμαντίδη, και τις καταγγελίες.

Οι δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη για τον Θέμη Αδαμαντίδη

«Με τον Θέμη Αδαμαντίδη έχουμε συνεργαστεί μια φορά, αλλά έχουμε συνυπάρξει πάρα πολλές φορές και σε πλατό και σε εκπομπές. Δεν τον ξέρω πολύ προσωπικά, στο σπίτι του δεν έχω πάει ποτέ, αλλά στη δουλειά είναι πρόβατο.»!

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει σπίτι του, δεν παίρνω θέση, αλλά στη δουλειά είναι πρόβατο. Πολύ ήσυχος άνθρωπος, δεν παίρνεις χαμπάρι ότι είναι εκεί. Ούτε παραξενιές, ούτε τίποτα. Οπωσδήποτε με εξέπληξε. Εγώ είμαι κατά της βίας, εννοείται, δεν το συζητάμε, όπως όλοι σας, φαντάζομαι. Αλλά άμα δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί, τι να σας πω».

Ο Αδαμαντίδης ''άδειασε'' δημόσια την Κίρκη μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού

Μετά την πρώτη του συνέντευξη, το Σάββατο 9/7 ο τραγουδιστής παραχώρησε μια δεύτερη στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' θέλοντας να δώσει εξηγήσεις σχετικά με κάποιες εξηγήσεις από τις προηγούμενες, που έκανε. Μάλιστα, εξακολουθούσε να τονίζει πως δεν έβλαψε την πρώην γυναίκα του και δε δέχτηκε να ζητήσει τη συγγνώμη, που περιμένει.

«Τα δίνω όλα σε μια σχέση με μια γυναίκα, έτσι είμαι. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Δεν είχαμε κάποια σοβαρή σχέση με την Βαρβάρα, ήταν μια ελεύθερη σχέση και από την πλευρά της και από μένα.

Δεν την είχα χτυπήσει, ούτε την είχα βρίσει, αν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα μου είχε ξανακάνει μήνυση. Ξαφνιάστηκα όταν μου ανέφεραν τη μήνυση και μου ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητό μου. Η έρευνα στο αυτοκίνητό μου δεν αφορούσε την κατηγορία και τη μήνυση.

Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται η Βαρβάρα θα φανούν στο δικαστήριο. Αν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας ας έρθει στο δικαστήριο. Για το αν είμαι στο επίμαχο βίντεο του ξυλοδαρμού θα φανεί στη δίκη» ανέφερε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Οι φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα στο κινητό της με μαυρισμένο μάτι είναι από προηγούμενο σύντροφο. Δεν ήθελα να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί, είχαμε απομακρυνθεί. Όπου βρισκόμασταν αντάλλασσε τηλέφωνα, δεν με τιμούσε και τόσο. Ήταν μια συνεχόμενη προσβολή και για αυτό δεν ήθελα να είμαστε μαζί. Χειριστικός εγώ; Η Βαρβάρα έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν.

Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά πρέπει να δώσω στο παιδί μου. Η συμπεριφορά της ήταν υπερβολική, δεν το μπορούσα. Είχα εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία μου ότι δεν θέλω να είμαστε πια μαζί. Δεν μπορούσα να το καταφέρω. Η κα Στεφάνοβα έχει πει κάποια πράγματα πάνω στα νεύρα της και πρόκειται να τα διαψεύσει».