Μετά τον Light είναι ο επόμενος αγαπημένος καλλιτέχνης του - Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο με τον Αργυρό

Έχει πάρει φωτιά η playlist με τα τραγούδια του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά τον Light είναι ο επόμενος αγαπημένος καλλιτέχνης του - Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο με τον Αργυρό

O διεθνής μπασκετμπολίστας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι γνωστό πως όχι μόνο δεν ξεχνάει τη χώρα του, αλλά την στηρίζει όπου και αν είναι και όπου σταθεί, στην πορεία του προς την κορυφή του μπάσκετ στην Αμερική. Ανέκαθεν άκουγε εγχώρια μουσική, μιας και είχε εκφράσει πολλές φορές τον θαυμαστό του για τον Light, παρότι μετά το σκηνικό στα Mad, τον έκανε unfollow.

Μία αναδημοσίευση του ωστόσο ήταν αρκετή, για να μάθουμε τον επόμενο αγαπημένο του τραγουδιστή, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο στα social media

Αναδημοσίευσε λοιπόν μία φωτογραφία του επιτυχημένου καλλιτέχνη, την οποία συνόδευσε με τρεις φλόγες, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τον θαυμασμό του, μιας και από τις playlists του δεν λείπουν φυσικά τα τραγούδια του

Στη φωτογραφία, απεικονίζεται ο τραγουδιστής φορά μία μπλούζα που έχει γραμμένο τον αριθμό 34, δηλαδή τον αριθμό με τον οποίο παίζει στο NBA ο «Greek Freak».

 Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο με τον Αργυρό

Στιγμές διασκέδασης για την οικογένεια Αντετοκούνμπο στη Μύκονο όλοι μαζί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδώ και αρκετά χρόνια ζει μ την οικογένειά του και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική. Φαίνεται, όμως πως αγαπά την Ελλάδα μιας και είναι η χώρα του και τον δένουν πολλά μαζί της και δε παραλείπει να έρθει για διακοπές, όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Έτσι λοιπόν, για τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές διάλεξε να ταξιδέψει με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του και να απολαύσουν όμορφες στιγμές στη Μύκονο(όπως και πολλοί άλλοι). Με ανεβασμένη διάθεση κάνουν τα μπάνια τους και το βράδυ περιτριγυρίζονται στα σοκάκια

Όπως, είναι ολοφάνερο o μπασκετμπολίστας δε χορταίνει τα παιχνίδια με τους γιους του, Liam & Maverick Shai και πάντα έχει στο πλάι του την αγαπημένη του σύζυγο,Mariah Riddlesprigger. Ο φακός του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" κατά τη διάρκεια μίας βόλτας με φουσκωτό σε παραλία της Μυκόνου στις 15/6 να απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι το καλοκαίρι τους και της ομορφιές στο νησί των ανέμων.

Ο μπασκετμπολίστας, κλασσικά, με αθλητική casual αμφίεση, αμάνικη μπλούζα και μαγιό και η σύζυγός του με κοντό φόρεμα παραλίας. Τα παιδιά τους ήταν ντυμένα με ίδιο σορτσάκι και μπλουζάκι, προφανώς για να μη τσακώνονται ποιος φοράει τα πιο ωραία ρούχα.

Αντετοκούνμπο οικογένεια

Αντετοκούνμπο Μαριαι οικογένεια