Του "γύρισε" την πλάτη το είδωλο του! Ο Αντετοκούνμπο έκανε unfollow τον Light μετά τα επεισόδια στα Mad VMA

Ήταν ευρέως γνωστό πως ο τράπερ τον θαύμαζε απεριόριστα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Του

Ο άγριος καυγάς που διαδραματίστηκε στις απονομές των βραβείων Mad πριν λίγες μέρες, για τον οποίο θα γίνει και έρευνα, συζητιέται αρκετά μέχρι και σήμερα και οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί είναι θυελλώδεις προς τον Light και τον Snik,και μπορεί οι περισσότεροι να τοποθετήθηκαν είτε μέσω εκπομπών είτε μέσα από τα social media, όπως η Ελεωνόρα Μελέτη και η Αθηνά Οικονομάκου για παράδειγμά, ωστόσο κάποιοι επέλεξαν τον "αθόρυβο" τρόπο...

Το είδωλο του Light, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μάλλον ενοχλήθηκε αρκετά με τα γεγονότα στα οποία συμμετείχε ο τράπερ και για αυτό όπως φαίνεται αποφάσισε να τον κάνει unfollow από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και με αυτή την κίνηση φαίνεται να αποστασιοποιείται από εκείνον.

Ο Αντετοκούνμπο έκανε unfollow τον Light

Ο κορυφαίος παίκτης του NBA είχε άριστες σχέσεις με Light, ενώ ο πρώτος έχει αποκαλύψει μεταξύ άλλων πως πριν από τους αγώνες του ακούει τα τραγούδια του γνωστού ράπερ, με τον Light να έχει γράψει και τραγούδι αφιερωμένο σε εκείνον! Ωστόσο μετά από αυτό πως θα είναι οι σχέσεις των δυο τους;

Ο Αντετοκούμπο έκανε unfollow τον Light μετά τα επεισόδια στα Mad VMA

Τότε ήταν κολλητοί, τώρα είναι εχθροί - Η μοναδική φωτογραφία του Snik με τον Light πριν τον τσακωμό

Μπορεί πλέον ο Snik με τον Light να είναι εχθροί, ωστόσο, κάποτε οι δυο τράπερς όχι μόνο ήταν κολλητοί αλλά είχαν βγάλει και τραγούδι μαζί. Ο πρώτος παιδί της ATH Records, ο δεύτερος της Capital Music, μοιράζονται και οι δύο την κορυφή και είναι επόμενο να υπάρχουν προστριβές μεταξύ τους, ακόμη και με την παραμικρή κίνηση.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν πριν κάποιους μήνες, όταν ο Snik ανέβασε βίντεο από την προπόνηση του box, λέγοντας πως άνετα ξαπλώνει κάτω τον Light με δύο χτυπήματα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν σε μηνύματα που είχε στείλει ο Light σε σελίδα blog που ασχολείται με την trap σκηνή στην Ελλάδα και η κόντρα ξεκίνησε! Ο Snik δήλωσε ότι ο Light αναγνωρίζει τη δεύτερη θέση. Τότε ο Light ζήτησε εξηγήσεις από τον Snik και του είπε να λύσουν από κοντά τις διαφορές τους.

Στη συνέχεια ο Snik υποστηρίζει πως πήγε κάτω από το σπίτι του Light αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, ενώ είχε μαζί του και πολλούς ''φίλους'' για συνοδεία. Εν τέλει για να το λύσουν πρότειναν μάχη σε ring και μάλιστα με θεατές και εισιτήριο, ώστε να πάνε τα λεφτά σε φιλανθρωπικό σκοπό. Τελικά η μονομαχία ακυρώθηκε, μιας και δεν ήθελαν να προάγουν την βία σε νέα παιδιά και ανήλικους.

Μη έχοντας συναντηθεί καθόλου από το σκηνικό αυτό, η πρώτη τους συνάντηση μετά τα περιστατικά έγινε στα MAD VMA, όπου έγινε κυριολεκτικά χαμός. Τσακώθηκαν στα καθίσματα των celebrities και παραλίγο δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς. Η Έλενα Παπαρίζου οριακά δεν έπεσε κάτω, ενώ η Anastasia έσωσε με τα χέρια της μια άλλη κοπέλα για να μην την χτυπήσουν.

Μετά το σκηνικό και το απίστευτο κράξιμο από εκπομπές και τραγουδιστές, δεν έβαλαν μυαλό και συνέχισαν να προκαλούν με την στάση που κράτησαν στο instagram, αφού συνέχισαν να βρίζονται.

Άγνωστο παραμένει αν τελικά θα βρουν! Ωστόσο, εμείς να τους υπενθυμίσουμε πως κάποτε ήταν φίλοι και μάλιστα τα τραγούδια που έβγαζαν μαζί έκαναν μεγάλη επιτυχία.

 Η μοναδική φωτογραφία του Snik με τον Light πριν τον τσακωμό