Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Ναταλία Γερμανού - «Συνέβη στην Κύπρο σήμερα και όχι στην...»

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί φρίκη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Ναταλία Γερμανού - «Συνέβη στην Κύπρο σήμερα και όχι στην...»

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία από τις παρουσιάστριες που πάντα ευγενικά και χωρίς να προσβάλει κανέναν ποτέ, τοποθετείται σε σημαντικά θέματα και παίρνει θέση πάντα εκφράζοντας την γνώμη της, όπως έκανε πρόσφατα και με την Ζόζεφιν και το περιστατικό στα Mad VMA.

Έτσι λοιπόν και την Πέμπτη 14/7, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να αναρτήσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες, με τα πλάνα από την ρατσιστική επίθεση στην Λάρνακα.

Η ανάρτηση της Γερμανού για την ρατσιστική επίθεση στην Κύπρο

«Συνέβη στην Κύπρο σήμερα και όχι στην Αμερική του 1800», έγραψε η Ναταλία Γερμανού, εκφράζοντας έτσι την λύπη της αλλά και τον θυμό της παράλληλα για το περιστατικό.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόκειται για έναν Ελληνοκύπριο ο οποίος επιτέθηκε με κλωτσιές και γροθιές εναντίον Αφρικανών, μεταξύ αυτών και μιας μητέρας με το παιδί της, η οποία είναι πεσμένη στο έδαφος κρατώντας στα χέρια της το μικρό παιδί της.

«Αυτό της το δίνω...» - Aποθέωσε την Σκορδά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Την Παρασκευή 8/7 ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα για πολλές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς έπεφταν οι αυλαίες η μια μετά την άλλη. Κάποιοι ανανέωσαν για την επόμενη χρόνια και κάποιοι άλλοι αποχαιρέτησαν το κοινό τους οριστικά.

Η πιο ηχηρή αποχώρηση είναι σίγουρα αυτή της Φαίης Σκορδά, η οποία αφήνει το κανάλι, που συνεργάστηκε για 9 χρόνια και συζητήθηκε ιδιαίτερα. Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, ως πολύ έμπειρη παρουσιάστρια σχολίασε το Σάββατο 9/7 με τη σειρά της την στιγμή της Φαίης με τα καλύτερα λόγια, βρίσκοντας της εξαιρετικά αξιοπρεπή.

«Η Φαίη κράτησε το χαμόγελό της όλη την ώρα που αποχαιρετούσε. Δεν κατέφυγε καθόλου και αυτό της το δίνω, το εκτίμησα πάρα πολύ στην εύκολη λύση του να κάνει μια δραματική έξοδο. Βρήκα τον αποχαιρετισμό της εξαιρετικά αξιοπρεπή και πολύ αληθινό. Τονίζουμε τα αυτονόητα γιατί πλέον το να είσαι αληθινός στο γυαλί δεν είναι.

Βλέποντας τον λόγο της, πόσο ωραία, γλυκά και απλά μίλησε στάθηκα σε κάτι. Για μένα η αξία μιας παρουσιάστριας φαίνεται εκείνη τη στιγμή του αποχαιρετισμού που φεύγει από μια οικογένεια μετά από μια πολυετή συνεργασία. Όλοι οι συνεργάτες της ήταν εκεί στο πλατό και την κοιτάζουν με τόση αγάπη. Αυτό λέει πολλά για σένα Φαίη μου»