Με μαύρο αποκαλυπτικό σύνολο τα "έσπασε" στον Οικονομόπουλο - Η Σοφιάνα Αβραμάκη όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Μας έπεσε το σαγόνι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο αποκαλυπτικό σύνολο τα

Και αφού λύθηκε η παρεξήγηση με την Αντωνά σχετικά με το ειδύλλιο Σοϊλέδη, αλλά και εκείνη με την Ασημίνα, η Σοφιάνα Αβραμάκη έκλεισε μία για πάντα τους ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε από το Survivor, και δεν χάσει καθόλου χρόνο από την ζωή της, μιας και βγαίνει έξω και διασκεδάζει σαν να μην υπάρχει αύριο!

H πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε πριν από μερικά βράδια στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη μαζί με την Μαίη, και πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι!

Τα "έσπασε στον Οικονομόπουλο η Σοφιάννα

Η Σοφιάνα φορούσε ένα εντυπωσιακό μαύρο σετ με ανοιχτόχρωμα πέδιλα, το οποίο αναδείκνυε το τροπικό μαύρισμά της, ενώ στην παρέα της ήταν και η καλή φίλη που απέκτησε μέσα στο παιχνίδι, Μαίη Εμμανουηλίδου, εξίσου εντυπωσιακή μιας και δεν την είχαμε συνηθίσει έτσι στο Survivor, καθώς έβγαζε ένα πιο αθλητικό look.

Με μαύρο αποκαλυπτικό σετάκι η Σοφιάνα
Τα 'έσπασε' στον Οικονομόπουλο με τη Μαίη η Σοφιάνα
Με μαύρο αποκαλυπτικό σετάκι τα 'έσπασε' στον Οικονομόπουλο

''Η κοπέλα μου έκανε unfollow τη Σοφιάννα γιατί..."

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ βρέθηκε 30/6 καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και εκεί τα βρήκε σκούρα, αφού κλήθηκε μεταξύ άλλων να απαντήσει για ένα φημολογούμενο unfollow που έκανε η κοπέλα του στην πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor Σοφιάννα Αβραμάκη. Εκείνος απάντησε καταφατικά και άρχισε να εξηγεί εμφανώς κοκκινισμένος από που προέκυψε αυτή η παρεξήγηση.

Μάλλον ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τις δηλώσεις του την έκανε τη δουλειά του, αφού μετά τις φήμες που διέρρευσε για ειδύλλιο μεταξύ Άρη Σοιλέδη και Σοφιάννας, κατάφερε να κάνει κάθε σύντροφο παίκτη του survivor να ανησυχεί για την Αβραμάκη. Συμπληρωματικά όπως είπε και ο ίδιος ο Τάλα η κοπέλα του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Miami, επομένως είναι λογικό η απόσταση και τα όσα έβλεπε και άκουγε να έχουν δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Ο Ταλάντσεβ παραδέχτηκε στον δημοσιογράφο τις φήμες:

«Ισχύει ότι η κοπέλα μου έχει κάνει unfollow τη Σοφιάννα. Όπως κάποιοι άνθρωποι βλέπουν λάθος πράγματα στο Survivor , άλλοι βλέπουν λάθος πράγματα στην πραγματική ζωή. Η κοπέλα μου τσαντίστηκε χθες που βγήκαμε παρέα με τον Μαρτίκα και τη Σοφιάννα. Δεν την πήρα μαζί γιατί είναι στο Miami, που να τη φέρω από εκεί», είπε απηυδησμένος στην ερώτηση του πλατό.

Και συνέχισε για να αιτιολογήσει τη στάση της:

«Πολλές φορές είσαι σε ένα ριάλιτι, υπάρχουν κάποια πλάνα, κάποιες φήμες που βγαίνουν προς τα έξω , και κάποιοι τα παρεξηγούν. Η Σοφιάννα στεναχωρέθηκε με αυτό, είμαστε όντως πολύ καλοί φίλοι. Περιμένω την κοπέλα μου να γυρίσει να τα συζητήσουμε από κοντά, ελπίζω τις επόμενες τρεις εβδομάδες να είναι εδώ».