Μετά την Μύκονο ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει τις διακοπές στην Τήνο με τους γιους του - Οι αναρτήσεις στα social

Στιγμές χαλάρωσης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μετά την Μύκονο ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει τις διακοπές στην Τήνο με τους γιους του - Οι αναρτήσεις στα social

Στιγμές χαλάρωσης βιώνει ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους δυο γιους του, καρποί του έρωτά του με την Φαίη Σκορδά. Ο γνωστός παρουσιαστής μετά το τέλος της εκπομπής «Πρωινό» αποφάσισε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές προκειμένου να "φορτώσει" τις μπαταρίες του.

Μιας και έχει αρκετό χρόνο πλέον, ο ίδιος συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Όπως θα δείτε και από τις παρακάτω φωτογραφίες, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μιας και με το σκάφος που έχει (δείτε εδώ φωτογραφίες), έχουν την δυνατότητα και οι τρεις τους να κάνουν tour απόμερα μέρη και παραλίες με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Λιάγκα από τις διακοπές του στην Τήνο

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα
Στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας και οι γιοι του

Γιώργος Λιάγκας - Ανάρτηση στα social media

Η επίσημη ανακοίνωση του Αντ1 για το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα

Μετά το συγκινητικό φινάλε του Πρωινού την Παρασκευή 8/7 και την φανερή συγκίνηση του Γιώργου Λιάγκα, μιας και πλέον είναι επίσημο πως η Φαίη Σκορδά δεν θα είναι στο σταθμό αλλά ούτε στο πλευρό του τηλεοπτικά πλέον, το απόγευμα της Δευτέρα 11/7, ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά και με το δικό του τηλεοπτικό μέλλον στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση του Αντ1 για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αντ1 για το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα