«Να μη ξανά δούμε ποτέ τέτοια πράγματα» - ''Κόλαφος'' η Χριστίνα Τσάφου για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο

«Αντέδρασα αμέσως και το σταμάτησα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Να μη ξανά δούμε ποτέ τέτοια πράγματα» - ''Κόλαφος'' η Χριστίνα Τσάφου για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο

Η Χριστίνα Τσάφου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το διαζύγιό της και πως προσαρμόστηκε με τα νέα δεδομένα στη ζωή της αλλά και για τις κακές συμπεριφορές στο θέατρο.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Χριστίνας Τσάφου

Οι δίκες των συναδέλφων σας που έχουν καταγγελθεί, βρίσκονται σε εξέλιξη. Νιώθετε ότι ξημερώνει μια νέα εποχή για τον χώρο του θεάτρου αλλά και γενικότερα, ή θα ξανά γίνουν παρόμοια πράγματα;

Δεν ξέρω αν το πιστεύω, αλλά εύχομαι οποιοσδήποτε έχει στο μυαλό του να κάνει κάτι παρόμοιο και να βλάψει έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη από δουλειά, έναν υφιστάμενό του, να φοβηθεί και να κάνει πίσω. Να μη ξανά δούμε ποτέ τέτοια πράγματα.

Έχετε γίνει μάρτυρας τέτοιων συμπεριφορών στα τόσα χρόνια πορείας σας;

Έχω γίνει μάρτυρας προσβλητικών συμπεριφορών πολλές φορές, γιατί είναι η δουλειά μας τέτοια. Έχει μεγάλη ένταση. Ωστόσο κάτι παραπάνω δεν έχω δει ποτέ, όχι. Και σε εμένα την ίδια μπορεί να έχει συμβεί κάτι, αλλά αντέδρασα αμέσως και το σταμάτησα. Βέβαια ήμουν αρκετά μεγάλη, γιατί ως νέα δεν ξέρω αν θα έβρισκα το κουράγιο να μιλήσω.

Τσάφου

«Εύχομαι να μην βρεθώ στην ανάγκη να συνεργαστώ...»

Μία αποκαλυπτική και άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Τσάφου το πρωί της Τετάρτης 15/6 στο Super Κατερίνα. H κορυφαία ηθοποιός που όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες είχε τοποθετηθεί εκτενώς, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, και αποκαλύπτει αν θα ξανά συνεργαζόταν μαζί τους.

«Μου έχουν ξανακάνει αυτή την ερώτηση (για συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη) κι έχω πει όχι. Μακάρι να αθωωθεί και να έχει δίκιο αλλά για δικούς μου λόγους είναι όχι. Έχω κάνει μια λίστα κι έχω βάλει τα συν και τα πλην. Εύχομαι να μην βρεθώ στην ανάγκη να συνεργαστώ με κάποια ονόματα που έχω βάλει κι είναι ελάχιστα» ανέφερε η Χριστίνα Τσάφου.

«Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω δουλέψει πολύ και τον εκτιμώ πέρα από οτιδήποτε. Είναι καλός ηθοποιός και συνάδελφος. Να πω ψέματα; Τώρα αν έχει ενοχλήσει είναι άλλο ζήτημα κι αν θυμάμαι καλά, έχει ζητήσει συγγνώμη αυτός ο άνθρωπος» συμπλήρωσε.