Χαμόγελα και βλέμματα μέσα στα μάτια - Η χαρά της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την μικρή της ανιψιά δε κρύβεται με τίποτα

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Χαμόγελα και βλέμματα μέσα στα μάτια - Η χαρά της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την μικρή της ανιψιά δε κρύβεται με τίποτα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz, που διατηρούν έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Συχνά, λοιπόν, δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μαζί με τους δύο γιους της, αν και αυτό το διάστημα έχει ξετρελαθεί με την ανιψιά της και δεν το κρύβει.

Ο ενθουσιασμός της για το μικρό κορίτσι που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ξεκάθαρος σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει. Μαζί της παίζουν και τα παιδιά της και το γεγονός πως μπορεί να χαρεί λίγες στιγμές με την οικογένειά της μακριά από το φορτωμένο καθημερινό της πρόγραμμα είναι ανεκτίμητο.

Το γεγονός ότι μένει με την αδελφή της στην ίδια πολυκατοικία της δίνει τη δυνατότητα να βλέπει τη μικρούλα σχεδόν καθημερινά και να περνά χρόνο μαζί της. Μία ακόμα τρυφερή ανάρτηση με την ανιψιά της έκανε και χθες Πέμπτη 15/7.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την ανηψιά της

Η μικρή Κατερίνα, είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή της διάθεσης της θείας της, όπως δηλώνει και η ηθοποιός στην ανάρτησή της. Είναι τόσο όμορφο θέαμα θεία και ανιψιά να χαμογελούν διάπλατα η μία στην άλλη και να κοιτιούνται μέσα στα μάτια -από τα πιο αυθεντικά πράγματα του κόσμου. Σίγουρα προμηνύεται μία πολύ ιδιαίτερη και αγαπημένη σχέση μεταξύ τους όσο θα μεγαλώνει η μικρή.

 Ντορέττα Παπαδημητρίου με την μικρή της ανιψιά

«Περνάω τη φάση που αν έκανα τώρα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου το μεσημέρι της Παρασκευής (17/6). Η ηθοποιός που πέρασε μερικές δύσκολες μέρες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επαγγελματικά της, για την παρουσίαση του Game Of Chefs και για το αν θα πήγαινε στο Survivor.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως αν έκανε κάτι τώρα, θα ήταν μια εκπομπή με περισσότερο κέφι.

«Περνάω διάφορες φάσεις. Τώρα περνάω τη φάση που αν έκανα εκπομπή θα ήταν κάτι σε πιο διασκεδαστικό. Ένα παιχνίδι, κάτι που θα είχε πιο πολύ κέφι και χαρά», είπε χαρακτηριστικά.