Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη ποζάροντας στη Νέα Υόρκη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη ποζάροντας στη Νέα Υόρκη

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με την Ελένη Μενεγάκη γνωρίζονται αρκετά χρόνια καθώς παραμένουν ακόμη συνεργάτες αφού την φετινή τηλεοπτική σεζόν τους είδαμε μέσα από την συχνότητα του MEGA μετά από την αποχή της γνωστής παρουσιάστριας από την τηλεόραση για έναν χρόνο σχεδόν.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς του αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Ωστόσο, αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο instagram μέσω των insta stories όπου έκανε ένα throw back δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το ταξίδι που είχαν κάνει μαζί στην Νέα Υόρκη.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου με την Ελένη Μενεγάκη

Ανάρτηση Ελένης Μενεγάκη

Πολλά χρόνια διευθύντρια της Vogue - Η πανέμορφη σύζυγός του

Βρίσκεται για χρόνια δίπλα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και μας ενημερώνει για όλες τις νέες ταινίες που αξίζει ή και όχι να δούμε. Για πολλούς ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κριτικούς ταινιών, καθώς είναι τόσο σωστός και κομψός στο τι λέει αλλά και κατανοώντας τον κόπο και την δουλειά των συντελεστών.

Ωστόσο, ο Θοδωρή Κουτσογιανόπουλος έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιλέγει δηλαδή να κρατά πολύ χαμηλό προφιλ για την προσωπική του και για την γυναίκα μου Στέλλα Λιζάρδη.

Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος - Σύζυγος

Εδώ και δυο δεκαετίες, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι παντρεμένος με την Στέλλα Λιζάρδη, η οποία έχει χαράξει μια σημαντική πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο Θοδωρής και η Στέλλα έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Ίωνα, 20 ετών.

Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος - Σύζυγος - Γιος

Η Στέλλα Λιζάρδη σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά την κατέκτησε η δημοσιογραφία, ως συντάκτρια μόδας στο περιοδικό Elle, διευθύντρια στην Vogue Hellas και τη ΓΥΝΑΙΚΑ και σύμβουλος σε ειδικές εκδόσεις. Το 2019 άρχισε να εργάζεται στο Μουσείο Μπενάκη ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Pavillion του Μουσείου, ενός χώρου όπου η ελληνική κληρονομιά συναντά τη σύγχρονη σκηνή της μόδας, του design και της χειροτεχνίας.

Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος - Παντρεμένος

Θαυμάζει το ήθος και την πειραματική διάθεση της Callista που υπαγορεύει ένα άσβεστο πάθος για δημιουργία και μία έμφυτη αγάπη για την ομορφιά.