Ελένη: Η απρόσμενη είσοδος του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην μέση της εκπομπής

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ελένη: Η απρόσμενη είσοδος του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην μέση της εκπομπής

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει κατακλύσει ολόκληρη την Ελλάδα, και την Αττική να έχει βυθιστεί στο χιόνι. Πολλές ήταν οι εκπομπές που αντιμετώπισαν προβλήματα και έτσι δεν κατάφεραν να βγουν στον αέρα, όπως το «Love it» και το «Καλό Μεσημεράκι». Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε κανονικά στον αέρα της εκπομπής της στο Mega, με τις απώλειες να είναι αισθητές.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος μένει στο Ψυχικό, αποφάσισε να πάρει ένα ταξί για να φτάσει στο πλατό, όμως καθυστέρησε αρκετά κάνοντας είσοδο στο πλατό της εκπομπής, ενώ ήταν στον αέρα.

Η είσοδος του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στο πλατό της Ελένης

«Τσούκου τσούκου έφθασες Θοδωράκη! Έφερες και το Βεσπάκι σου; Με τη βέσπα ήρθες γιατί σε είδα αναμαλλιασμένο»: είπε η Ελένη Μενεγάκη μόλις είδε τον Θοδωρή να μπαίνει στο πλατό, με τον ίδιο να απαντάει:

«Ναι ήρθα με όπισθεν… Το πήρα αγκαλιά…».

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (24/1) καθώς από το πλατό απουσίαζε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λόγω της κακοκαιρίας. Η αγαπημένη παρουσιάστρια λοιπόν θέλησε να μοιραστεί ένα άγνωστο περιστατικό που έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Όπως εξήγησε, ο γιος της της είχε αποκαλύψει πως θέλει να πάει στην Άνδρο και εκείνη από τη μεριά της τον είχε προειδοποιήσει πως θα βρει χιόνια, κάτι που φυσικά έγινε και στην πραγματικότητα (δείτε εδώ τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου).

«Ο γιος μου πήγε στην Άνδρο την περασμένη εβδομάδα, μεσοβδόμαδα και του λέω φύγε την Παρασκευή γιατί θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο και μου λέει «άντε μωρέ», εγώ δεν έχω δει ποτέ χιόνι στην Άνδρο. Κι όμως παιδιά είχε γεμίσει χιόνι έως κάτω τη θάλασσα, δεν το πιστεύαμε, το έβλεπα και δεν το πίστευα…»!