Με απώλειες ξεκίνησε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Η ανακοίνωση στον αέρα του MEGA

«Κάποιοι καταφέραμε να έρθουμε, κάποιοι άλλοι όχι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με απώλειες ξεκίνησε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Η ανακοίνωση στον αέρα του MEGA

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς που έχει φέρει χιόνια ακόμη και στον Πειραιά. Πολλές περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν κλείσει ενώ δεν υπάρχει και ρεύμα. Η εκπομπή λοιπόν της Ελένης Μενεγάκη όπως και της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, είχε απώλειες.

Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που μένει στο Μαρούσι δεν κατάφερε να πάει, αφού οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι για τα αυτοκίνητα.

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

«Το χιόνι όταν είναι λίγο έχει μία ομορφιά, έχει μία χάρη λέμε «α χιόνισε στην Αθήνα», αλλά θέλει προσοχή! Από το πρωί χτυπά το κινητό μου «αν δεν έχει δουλειές, μη βγείτε…» φαντάζομαι και το δικό σας! Καθίστε σπίτι σας, αν δεν έχετε δουλειά και είναι το μήνυμά μου σε όλους τους τηλεθεατές...», είπε αρχικά.

«Ανοίξτε το πλάνο…. Κάποιοι καταφέραμε να ρθούμε, κάποιοι άλλοι όχι και πήραμε από τους διπλανούς μας ( από το Mega Καλημέρα τον Θανάση Πάτρα)… Ο Ουγγαρέζος από το Μαρούσι δεν κατάφερε να έρθει… Εγώ έβγαλα φωτογραφία στον κήπο μου και είπα «αχ τι ωραία το χιονάκι» και όταν πήγα να φύγω είπα «πού πας καλέ». Δεν είχα αλυσίδες, αλλά έχω χοντρό αυτοκίνητο και περνάει…! Αν δεν έχετε δουλειές, μείνετε σπίτι σας, επιμένω! Ήμουν πόση ώρα στο δρόμο εδώ στο στούντιο και έλεγα τι θα γίνει θα φθάσω… γιατί δεν προχωράει, και ήταν μόνο ένα λεωφορείο μπροστά, αλλά ήθελε το χρόνο του λόγω του χιονιού», ολοκλήρωσε.

Η φωτογραφία της Μενεγάκη πριν την εκπομπή από το χιονισμένο σπίτι της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία από τον χιονισμένο κήπου του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Σαν μικρό παιδί, η αγαπημένη παρουσιάστρια βγήκε στον κήπο και απόλαυσε το χιονισμένο τοπίο. Άλλωστε εδώ και μέρες περιμέναμε όλοι αυτό το χιόνι στην Αττική και έτσι η Ελένη Μενεγάκη δεν άφησε ούτε στιγμή να πάει χαμένη.

Στα λευκά έχει ήδη ντυθεί από εχθές (23/1) το Όναρ, το ξενοδοχείο του αγαπημένου της Ματεό Παντζόπουλου στην Άνδρο (δείτε εδώ τις εντυπωσιακές φωτογραφίες).