Την κοίταζε όλο το θέατρο - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο πλευρό του Γιώργο Καράβα

Το απίθανο look της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Την κοίταζε όλο το θέατρο - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο πλευρό του Γιώργο Καράβα

Την θεατρική παράσταση «’Αξονες» του διεθνώς καταξιωμένου Έλληνα χορογράφου Αντώνη Φωνιαδάκη, της οποίας τα κοστούμια επιμελήθηκε ο νέος κριτής του GNTM, Τάσος Σοφρωνίου παρακολούθησε η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Γιώργο Καράβα (δείτε εδώ backstage υλικό από τα γυρίσματα).

Η όμορφη παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά έκλεψε όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της και δημιούργησε ένα μοναδικό look, ιδανικό για το θέατρο. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει μία λευκή βερμούδα που συνδύασε με ένα αέρινο τοπ και λευκά leather mule, μαζί με μία καφέ δερμάτινη ζώνη και μία τσάντα γαλλικού οίκου.

Μετά το τέλος της παράστασης, η ίδια πόζαρε μαζί με τον Γιώργο Καράβα στον φωτογραφικό φακό του Youweekly που ήταν εκεί.

Η έξοδος Καγιά & Καράβα

Η έξοδος Καγιά & Καράβα φώτο

Έτσι παραμένει κορμάρα η Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις γυναίκες που μπορούν εύκολα να περπατήσουν σε διεθνές πασαρέλες (όπως έκανε κάποια χρόνια πριν), ενώ το σώμα της σίγουρα... έχει καλή μνήμη. Διαθέτει άριστο DNA (όπως και τέλεια επιδερμίδα χωρίς μακιγιάζ) και γνώση πως μετά τα 45 καλό είναι να φροντίζουμε για να έχουμε.

Από το περιοδικό YOU

Έτσι έχει κόψει μαχαίρι τα γλυκά, αναπληρώνοντας την ανάγκη της για ζάχαρη με ένα smoothie, και καταναλώνοντας πολλά ψητά ψάρια, που λατρεύει. Για τις καθημερινές λιγούρες, έχει πάντα στην τσάντα της ανάλατους ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα, ενώ ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα της χαρίζει επιπλέον ενέργεια -τη μοιράζεται πάντα με τα δυο παιδιά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν είναι fan της γυμναστικής, αλλά της αρέσουν οι αποδράσεις στη φύση. Οπότε συνδυάζει το... τερπνόν μετά του ωφελίμου, τρέχοντας τον χειμώνα στα βουνά και κολυμπώντας το καλοκαίρι πολλές ώρες στη θάλασσα.

Βίκυ Καγιά διατροφή

Tip

Στις βραδινές εξόδους με τον άντρα της Ηλία Κρασσά, επιλέγει σολομό ή σούσι, ενώ το μυστικό και των δυο είναι να αποφεύγουν τα ορεκτικά, που τους προσθέτουν χωρίς λόγο επιπλέον θερμίδες.

  • Smoothie με φρούτα εποχής - Δροσερά και θρεπτικά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσει τη μέρα της με ένα πλήρες γεύμα.
  • Στήθος κοτόπουλο με σαλάτα - Χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες, το κοτόπουλο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες, οπότε είναι ιδανικό για τη διατήρηση του βάρους.
  • Ξηροί καρποί - (Καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια) Προκαλούν αίσθημα κορεσμού και είναι γεμάτα πολύτιμες πρωτεϊνες, ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες.
  • Φιλέτο σολομού με λαχανικά - Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, οι σαρδέλες, η ρέγκα και το σκουμπρί αποτελούν καλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Η έξοδος Καγιά & Καράβα