Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η νέα τους κοινή εμφάνιση σε εκδήλωση στο Ηρώδειο

Αγαπημένοι και χέρι-χέρι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η νέα τους κοινή εμφάνιση σε εκδήλωση στο Ηρώδειο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα παρευρέθηκαν χθες 14/7 στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Endeavor Greece για τα 10 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, στο Ηρώδειο. Ο πρωθυπουργός που ήταν και ένας εκ των ομιλητών της βραδιάς έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι, σε μία από τις πολλές κοινές εξόδους τους που μας έχουν συνηθίσει το τελευταίο διάστημα.

Στο Ηρώδειο μάλιστα τους αποθανάτισε και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός με αφορμή τη συναυλία της Νταιάνα Κρολ που έγινε πριν από δύο βδομάδες και είχαν κάνει και οι δύο εμφάνιση ντυμένοι στα λευκά, ενώ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ποζάρουν στην κάμερα.

Η χθεσινή 14/7 εμφάνιση του Μητσοτάκη και της Μαρέβα στο Ηρώδειο

Η Μαρέβα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ηρώδειο

Πρόσφατα της είχε αφιερώσει τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά της

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι είχε γενέθλια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία τους στο instagram προκειμένου να της ευχηθεί. Οι δυο τους είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και παρά το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα του και τις βαριές υποχρεώσεις που φέρει το τιμόνι της χώρας, φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο για να περνάνε τόσο μαζί, όσο και με τα αγαπημένα τους παιδιά Κωνσταντίνο, Δάφνη και Σοφία.

Πρόσφατα μάλιστα η οικογένειά τους γνώρισε μεγάλες χαρές, αφού η κόρη τους είχε γενέθλια. Η Μαρέβα που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ τρυφερή μαμά και στηρίζει τα παιδιά της σε όλες τις φάσεις της ζωής τους, έκανε μια ανάρτηση για τα γενέθλια, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτήν και τα όσα έχει πετύχει στη ζωή της. Παράλληλα της εξέφρασε την αμέριστη αγάπη τους και στήριξή τους.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε ο πρωθυπουργός για τα γενέθλια της συζύγου του.

Η ανάρτηση του Μητσοτάκη για τα γενέθλια της Μαρέβας