Αδιανόητο περιστατικό στην συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου - Τι συνέβη και διεκόπη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αδιανόητο περιστατικό στην συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου - Τι συνέβη και διεκόπη;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η γνωστή τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η ίδια πραγματοποίησε την συανυλία της στην Έδεσσα το βράδυ της Τετάρτης 13/7 όπου μεταξύ άλλων συνέβη ένα απρόοπτο. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγες ημέρες "έσπασε" την σιωπή της και αναφέρθηκε για τις πλαστικές που της χρεώνουν.

Συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσίευσε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της πως:

«Εχθές στην Έδεσσα είχα την πιο ζεστή παρέα..τα παιδιά…με αγκάλιαζαν μου έλεγαν όμορφα αγνά λόγια..τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου και με την αγάπη μας αυτό το μέλλον θα είναι φωτεινό…μικροί μου φίλοι μου δώσατε ενέργεια και δύναμη να συνεχίσω..σας αγαπάω…».

Η ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η άγνωστη ιστορία της Νατάσας Θεοδωρίδου για την Μαρινέλλα - «Είμαι πανευτυχής, εκείνη είναι ο λόγος που...»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βιώνει σίγουρα μία από τις πιο επιτυχημένες φάσεις της καριέρας της μιας και μετά την κυκλοφορία μίας ακόμη επιτυχίας της, έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές συναυλίες της, και το βράδυ της Τρίτης 5/6, μαζί με την κορυφαία Μαρινέλλα, "βούλιαξαν" κυριολεκτικά το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, μιας και η βραδιά ήταν sold out.

Σε δηλώσεις τους στις κάμερες, η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και τον ενθουσιασμό της που τραγουδούσε μαζί με το είδωλό της, την Μαρινέλλα, και μίλησε για εκείνη με λόγια θαυμασμού και αγάπης ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για τον λόγο που ξεκίνησε να τραγουδά.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που τραγουδήσαμε» δήλωσε η Μαρινέλλα, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε ευτυχής και είπε πως ο λόγος που τραγουδάει είναι η Μαρινέλλα.