«Σαν σήμερα μου έκλεψαν...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της πρώην Survivor Μαριάνθης Κάσδαγλη

Το έκανε γνωστό μέσω μίας ανάρτησής της!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σαν σήμερα μου έκλεψαν...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της πρώην Survivor Μαριάνθης Κάσδαγλη

Την εντυπωσιακή Μαριάνθη Κάσδαγλη, την γνωρίσαμε όλοι μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, στο οποίο συμμετείχε την προηγούμενη σεζόν (δείτε εδώ όσα είχε αναφέρει για την εμπειρία της)! Λίγο καιρό αργότερα, έγινε γνωστό πως έπεσε θύμα κλοπής, ένα γεγονός για το οποίο τότε η ίδια τότε δεν ήθελε να μιλά πολύ, ωστόσο είχε κάνει κάποιες σχετικές δηλώσεις.

Ένα χρόνο μετά λοιπόν, μέσα από φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, επισήμανε ότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσά τους, θέλοντας να εστιάσει στο καλό κομμάτι της υπόθεσης.

Το μήνυμά της Μαριάνθης Κάσδαγλη

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορά σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και ίσως δεν γνωρίζετε. Είναι λοιπόν, ότι σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και οικονομίες μιας ζωής.

Και ότι σήμερα βρίσκομαι ένα βαθμό παραπάνω επαγγελματικά, σε σχέση με το πέρυσι τέτοια εποχή. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια, το χαμόγελο & η αισιοδοξία και θα μένουν για πάντα ίδια, όπως και το πείσμα να μην τα παραπατάω ασχέτως το πως θα τα φέρει η ζωή.

Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από αυτά, κρατήστε τα καλά και εφαρμόστε τα στη ζωή, είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσετε μπροστά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Τι κάνει και που βρίσκεται μετά το τέλος του Survivor 4

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έγινε γνωστή μέσα από την συχνότητα του reality επιβίωσης Survivor.
Η ίδια βέβαια φαίνεται πως κάνει καριέρα στο εμπορικό ναυτικό. Η όμορφη υποπλοίαρχος έκανε ένα μικρό διάλειμμα και βρέθηκε για λίγο καιρό στον Άγιο Δομίνικο ωστόσο η τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της και επέστρεψε για τα καλά στην εργασία της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έπειτα από την τεράστια επιτυχία που είχε φέτος το reality, η δημοσιότητα των παικτών είναι δεδομένη. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς έπιασε ξανά το πηδάλιο του πλοίου.

Δείτε το βίντεο εδώ: