«Τείνουμε να γινόμαστε ειδικοί για τα πάντα!» - Απαφάλισε ο Κωνσταντίνος Λάγκος για τις καταγγελίες στο χώρο του

Τοποθετήθηκε για το γεγονός πως όλοι έχουν γνώμη για όλα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τείνουμε να γινόμαστε ειδικοί για τα πάντα!» - Απαφάλισε ο Κωνσταντίνος Λάγκος για τις καταγγελίες στο χώρο του

Ο τελευταίος καλεσμένος στην εκπομπή Love it για το κλείσιμο της σεζόν, ήταν ο Κωνσταντίνος Λάγκος. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Στοργή», για τις συνεργασίες του, αλλά και για την καριέρα του ενώ δεν μπορούσε να μην τοποθετηθεί και για όλα όσα έχουν συμβεί στον χώρο τον τελευταίο χρόνο, σχετικά με το #metoo και το ελληνικό θέατρο.

Όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Λάγκος για τις καταγγελίες

Ο ηθοποιός ανέφερε πως ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του κώδικα ηθικής και αποφασίζει μόνος του για το αν θέλει να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για τέτοιου είδους αδικήματα.

«Τείνουμε να γινόμαστε ειδικοί για τα πάντα επειδή έχουμε διαβάσει 5 post στο Internet. Δεν νομίζω πως αυτό οδηγεί σε καλές καταστάσεις. Προσπαθώ να κοιτάω τα πράγματα πιο αμερόληπτα και να παίρνω τις αποφάσεις μου» είπε κλείνοντας.

Οι δηλώσεις του για την αποχή του και το ατύχημα που του στοίχησε

«(Απείχα) για λόγους που ήταν δική μου ευθύνη κι ήταν περισσότερο θέμα υγείας ότι δεν μπορούσα να δουλέψω. Για να είμαι σαφής ήταν δική μου ευθύνη κι είχα ένα ατύχημα στο πόδι μου. Για αρκετό διάστημα δεν μπορούσα να περπατήσω. Έκανα μεγάλη εγχείρηση κι έγινε από ατύχημα πάνω στη δουλειά. Η ευθύνη ήταν δική μου» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Λάγκος.

«Δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες σε κανέναν άλλον παρά μόνο στον εαυτό μου. Όσο περισσότερες ευθύνες αναλαμβάνεις, τόσο στέκεσαι στα πόδια σου και συγκεκριμένα για αυτό ήταν δική μου η ευθύνη… Μου στοίχισε που έκανα πρόβες για δύο παραστάσεις τότε και δεν μπορούσα» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Λάγκος.