«Κάποια στιγμή όλα θα...» - Η αινιγματική ανάρτηση του Αλεξάνδρου μετά την επανασύνδεση με την Τούνη

Θέλει να πει κάτι έμμεσα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάποια στιγμή όλα θα...» - Η αινιγματική ανάρτηση του Αλεξάνδρου μετά την επανασύνδεση με την Τούνη

Και από εκεί που ήταν και οι δύο οριακά εξαφανισμένοι μετά τον φημολογούμενο χωρισμό τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, "λαλίστατος" μετά την επανασύνδεσή του με την Ιωάννα Τούνη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής 15/7 έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, βάζοντας σε σκέψη τους followers του.

Η ανάρτηση όλο νόημα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Κάποια στιγμή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει», έγραψε αφήνοντας με ερωτηματικά τους followers για την κατάσταση στην οποία μπορεί να βρίσκεται την τελευταία περίοδο στην προσωπική του ζωή.» και αναρωτιόμαστε, για ποιον χτυπάει η καμπάνα...

 Η αινιγματική ανάρτηση του Αλεξάνδρου μετά την επανασύνδεση με την Τούνη

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ιωάννα Τούνη έκανε και εκείνη ανάρτηση

Το κοινό της την αναζητούσε μανιωδώς, μιας και έχουν συνηθίσει να είναι "παρών" στην καθημερινότητά της, και εκείνη ήταν "εξαφανισμένη" ειδικότερα μετά τις φήμες που την ήθελαν χώρια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Τελικά και τα παιδιά τα ξαναβρήκαν, βάζοντας τέλος σε αυτές τις φήμες, και η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε μέσα από ένα story που μοιράστηκε με τους followers της την Παρασκευή τ15/7 το μεσημέρι!

Η λαμπερή influencer, εμφανώς χαρούμενη και ανανεωμένη, μιας και είχε αναφέρει πως δεν ήταν καλά τις τελευταίες μέρες και πως δεν θα σχολίαζε τίποτα σχετικά με τα δημοσιεύματα μιας και θα μιλήσει όποτε θέλει εκείνη και μόνο, όπως κάνει πάντα, επέστρεψε δυναμικά ενημερώνοντας πως σήμερα είναι καλύτερα από ποτέ, ενώ ευχαρίστησε όσους της έστελναν και ενδιαφέρονταν για το πως είναι όσο απείχε από τα social media.

«Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα. Είμαι βέβαια στον καναπέ, κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ, όλες αυτές τις μέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί»