Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη της για το τρίτο παιδί με τον Σάκη Τανιμανίδη

Απάντησε σε ερώτηση που δέχτηκε σε q&a

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη της για το τρίτο παιδί με τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους. Μάλιστα όπως έχουν αποκαλύψει, οι μικρές πρόκειται να βαπτιστούν σύντομα στο νησί της Μυκόνου, όπου κάνουν διακοπές εδώ και μεγάλο διάστημα. Σε χθεσινό q&a που έκανε η Μπόμπα στο Instagram δέχθηκε και την ερώτηση αν θα ήθελε τρίτο παιδί, με την ίδια να απαντάει με μεγάλη ειλικρίνεια.

Η μαμά Χριστίνα πρόσφατα είχε και γενέθλια, όπου έκλεισε τα 34 της χρόνια με τον σύζυγό της Σάκη να της κάνει μια υπέροχη έκπληξη με τούρτα από κοινού με τις μικρές. Στη συνέχεια βέβαια γιόρτασε και κανονικά μαζί με φίλους και συγγενείς που βρέθηκαν στο «νησί των ανέμων» για στιγμές χαλάρωσης, αλλά και για τα γενέθλια της αγαπημένης τους.

Η απάντηση της Μπόμπα για το ενδεχόμενο ενός νέου παιδιού

«Θες και 3ο παιδάκι», την ρωτάει ένας follower με την ίδια να απαντά καταφατικά.

Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά για το ενδεχόμενο ενός νέου παιδιού

Έκλεισε στόματα για τις αντιδράσεις του κόσμου για το φαγητό των μικρών

Η Χριστίνα Μπόμπα, το πρωί της Πέμπτης 7/7, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό story με τις δύο κόρες της την ώρα που έτρωγαν φρουτάκια. Αυτό, όμως, ξεσήκωσε το κοινό που την παρακολουθεί, καθώς πολύ θεώρησαν ότι το γεγονός πως αφήνει τα παιδιά της να τρώνε τόστ και μούρα χωρίς να είναι κομμένα σε μικρά κομματάκια ή λιωμένα, δεν είναι πρέπον.

Η ίδια, λοιπόν, αφού διάβασε τις αντιδράσεις, θέλησε να απαντήσει ξανά μέσα από το προφίλ της την ίδια ημέρα, χωρίς εκνευρισμό, και να αναδείξει τον σωστό τρόπο που πρέπει τα παιδιά να τρώνε διάφορα φαγητά ανάλογα με την ηλικία τους. Έτσι, έκλεισε τα στόματα του κόσμου και εξήγησε, μάλιστα, πως δεν είναι ειδικός και ο τρόπος που επιλέγει να κάνει κάποια πράγματα με τις κόρες της δεν σημαίνει πως λειτουργεί για όλους.

Φυσικά, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την Αριάνα και την Φιλίππα και το έχει αποδείξει, αφού πάντα προσπαθεί να τις κάνει να χαμογελούν και να τους προσφέρει όλα τα καλούδια, όσο είναι στο χέρι της.

"Επειδή έλαβα πολλά μηνύματα και δεν θέλω να δείξω κάτι επικίνδυνο αυτός είναι ο σωστός τρόπος να σερβίρετε τα μούρα", έγραψε χαρακτηριστικά.

Χριστίνα Μπόμπα - παιδιά

Χριστίνα Μπόμπα - κόρεςΧριστίνα Μπόμπα