Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη σε σχόλιο που δέχτηκε από follower κάτω από την ανάρτηση με τον Μάκη Παντζόπουλο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη σε σχόλιο που δέχτηκε από follower κάτω από την ανάρτηση με τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πέρα από τα επαγγελματικά της, τα οποία πηγαίνουν πολύ καλά μιας και αναμένεται να την δούμε και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του MEGA, η ίδια βιώνει πολύ ευχάριστες στιγμές και στην προσωπική της ζωή.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι φανερό πως τόσα χρόνια που είναι στην επικαιρότητα έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος, Μάκης Παντζόπουλος μπορούν να θεωηθούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Συγκεκριμένα, η ίδια διατηρεί επίσης έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media καθώς την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές αναρτήσεις από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της από το ταξίδι με πολύ καλό συνεργάτη της στη Νέα Υόρκη).

Ωστόσομ αυτή τη φορά η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να κάνει μια νέα δημοσίευση μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο όπου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media μιας και τα σχόλια των χρηστών στο instagram πήραν "φωτιά" από τους θαυμαστές της. Μεταξύ άλλων, της σχολίασαν χαρακτηριστικά «Ακριβώς έτσι είναι! Καλά να περνάς με όσους σε αγαπούν. Συγχαρητήρια στον σύζυγό σου για τη βράβευση. Πάντα τέτοια…».

Έτσι, η ίδια δεν κρατήθηκε και έσπευσε να της απαντήσει κάτω από το σχόλιό της χαρακτηριστικά με αυτή την απάντηση: «Ευχαριστούμε» και κάποια emoji.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη και οι δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Ελένη Μενεγάκη - Η ανάρτησή της

Το σχόλιο που δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη

Σούσουρο τις τελευταίες ώρες με το βίντεο που κυκλοφορεί μέσα από το ξενοδοχείο της Μενεγάκη και του Ματέο

Επίγειος παράδεισος και ησυχαστήριο είναι δυο λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα το συγκρότημα κατοικιών του ζεύγους στην Άνδρο. Η Ελένη Μενεγάκη το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον καθένα γι' αυτό και μετά το φινάλε της φετινής της εκπομπής (δείτε εδώ πως αποχαιρέτησε το κοινό) έβαλε πλώρη για τα Άχλα.

Οι δυο τους έχτισαν πριν σχεδόν τρία χρόνια πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξεχωριστό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το περίφημο Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Άχλα της Άνδρου. Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε μια πάρα πολύ ήσυχη και πράσινη τοποθεσία, στην πλαγιά ενός λόφου, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ξενοδοχείου Όναρ, στο instagram, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο - λογικά από τα χεράκια του Ματέο - που άφησε άφωνους τους followers του αφού όλοι ζήλεψαν και ήθελαν να βρίσκονται εκεί.