«Εμείς» - Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη από την Ελβέτια

Χαλαροί, αγκαλιασμένοι αγναντεύουν τη θάλασσα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Εμείς» - Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη από την Ελβέτια

Μετά τη φετινή δυναμική της παρουσία στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα», η Μαρία Ηλιάκη πήρε το δρόμο του γυρισμού για την Ελβετία, όπου ζει μόνιμα με το σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους. Τώρα που άφησε πίσω τα άγχη της παρουσίασης, η Ηλιάκη ζει όμορφες οικογενειακές στιγμές και μάλιστα ανάρτησε και ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον Μανουσάκη, όπου απεικονίζονται ρομαντικά σε ένα παγκάκι.

Προτού αποχωριστεί την Ελλάδα, στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής είχαν φροντίσει να αποχαιρετιστούν όπως πρέπει, χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς, με λόγια εκτίμησης και αλληλοσεβασμού ο ένας για τη δουλειά και την προσωπικότητα του άλλου. Το αν θα τις δούμε και του χρόνου μαζί στο ίδιο πλατό προς το παρόν παραμένει άγνωστο.

Η φωτογραφία της Ηλιάκη με τον Μανουσάκη από την Ελβετία

Οι δυο τους λοιπόν περνούν το καλοκαίρι στο Χόργκεν της Ελβετίας που παρά την εποχή όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, ο καιρός ζητά ακόμα χειμωνιάτικη ένδυση. Ωστόσο αυτό δεν τους πτοεί και ανέβασε μια φωτογραφία τους στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου ρεμβάζουν σε ένα παγκάκι.

«Εμείς», έγραψε και πρόσθεσε μια κόκκινη καρδιά.

Η Ηλιάκη και ο Μανουσάκης στην Ελβετία

Μεγαλύτερη ηλικιακά η Ηλιάκη από τον σύζυγό της - Εκείνος είναι 39 ετών ενώ εκείνη...

Η Μαρία Ηλιάκη συνάντησε τον Στέλιο Μανουσάκη το 2018 και ο έρωτας τους δεν άργησε να φουντώσει. Μπορεί να μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Έλλάδα και Ζυρίχη (που εργάζεται ο γυναικολόγος), ωστόσο μέχρι και σήμερα παραμένουν πολύ ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται και από την έκπληξη που της είχε κάνει στον αέρα της εκπομπής "Τι λες τώρα".

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, γνωρίζονταν πολλά χρόνια, εκείνη έκανε παρέα με τις αδερφές του και σχεδόν τον σνόμπαρε, ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις από που θα σε βρει ο έρωτας.

Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Φλεβάρη του 2021 η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. 9 μήνες αργότερα κράτησε στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Μέχρι και σήμερα Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης μπορεί να κρατούν την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν κρύβουν ούτε λεπτό την ευτυχία τους.

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης διαφορά ηλικίας

Όπως είδαμε στο διαδίκτυο η Μαρία Ηλιάκη περνάει σε ηλικία τον αγαπημένο της. Εκείνος είναι 39 ετών, ενώ η παρουσιάστρια 44 και δεν της φαίνεται καθόλου, αφού μοιάζει πολύ μικρότερη του.