Κρίστη Καθάργια: Δύο μήνες μετά το γάμο με τον Μαυρίδη ''ξετρύπωσε'' φωτογραφία με το γιο της στην τελετή

Το όμορφο στιγμιότυπο μαμάς και μικρού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κρίστη Καθάργια: Δύο μήνες μετά το γάμο με τον Μαυρίδη ''ξετρύπωσε'' φωτογραφία με το γιο της στην τελετή

Έχει γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και έτσι παρ 'ότι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και πλάνα δεν γνωρίζαμε όλο το παρασκήνιο. Έτσι μετά από δύο μήνες η Καθάργια ανέβασε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με το γιο της από την ημέρα ευτυχίας, ενώ έκανε και αποκάλυψη για την επιμέλεια στα νυφικά μαλλιά και στο βάψιμο.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι επέστρεψε πρόσφατα στην συμπρωτεύουσα από το Asia Express, όπου και συμμετείχαν και πλέον απολαμβάνουν μαζί ποιοτικό χρόνο ξεκούρασης. Η Καθάργια μάλιστα ανέβασε πρόσφατα και στιγμιότυπό τους από τις βουτιές στην πισίνα και παραμένει άγνωστο αν είναι μετά ή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του παιχνιδιού.

Η Καθάργια αποκαλύπτει το γιο της στον γάμο με τον Μαυρίδη

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Βίλλα Μπιάνκα στη Θεσσαλονίκη παρουσία στενών συγγενών και φίλων ενώ κουμπάρος τους ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία η νύφηποζάρει στα σκαλιά της Βίλλας με τον γιο της ο οποίος έκλεψε την παράσταση .Μητέρα και γιος είναι πιο λαμπεροί και ευτυχισμένοι από ποτέ ενώ η Κρίστη Καθάργια έγραψε στην ανάρτησή της: «Έλα λοιπόν για νύφη δεν σας κούρασα ΚΑΘΟΛΟΥ. Ακούω σχόλια!

Υ.Γ: μαλλιά – μακιγιάζ ΜΟΝΗ ΜΟΥ».

Η Κρίστη Καθάργια στο γάμο της με τον Μαυρίδη παρέα με τον γιο της

Γύρισαν από το Asia Express και ανακοίνωσαν νέο μέλος στην οικογένεια

Ακόμα δεν πρόλαβαν να πατήσουν το πόδι τους στη Θεσσαλονίκη Μαυρίδης και Καθάργια και ανακοίνωσαν μέσω Instagram μια νέα προσθήκη στην οικογένειά τους.

Υπενθυμίζεται πάντως πως το αρχικό πλάνο ήταν να συμμετέχει στο παιχνίδι ο Μαυρίδης μαζί με τον κουμπάρο του Γιώργο Κατσινόπουλο, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος στο «The 2night Show», ωστόσο η παραγωγή προτίμησε τη σύζυγο του πρώτου. Ο Κατσινόπουλος βέβαια δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για αυτό, αφού θεωρεί ότι το ντουέτο των κουμπάρων θα έδιναν πολύ ''ψωμί'' στο διεθνές κοινό.

Πιο συγκεκριμένα οι δυο τους έχουν πλέον νέο μέλος στην οικογένειά τους, καθώς, όπως θα δείτε, πρόκειται για ένα γατάκι που βρήκαν στον δρόμο και αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Μάλιστα ο Γιώργος Μαυρίδης ζήτησε τη βοήθεια των followers του σχετικά με το όνομα που θα του δώσει.

«1,5 μήνα μετά γυρίσαμε Θεσσαλονίκη και βρήκαμε στο δρόμο αυτό το αιλουροειδες… Είπαμε να το κάνουμε μέλος της οικογένειας! Ψάχνουμε όνομα αν μπορείτε να βοηθήσετε θα είναι χαρά μας! Υποψήφια ονόματα: 1:Φουσκα, 2:Τεκιλα, 3:Φιπστερ @fipsterr Ό,τι άλλο θέλετε δεκτό, ακούω», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μαυρίδης.

Το γατάκι που υιοθέτησε ο Γιώργος Μαυρίδης