Μεγάλη απώλεια για τη βασιλική οικογένεια - Η Kate Middleton θρηνεί για το θάνατο αγαπημένου της ανθρώπου

Της είχε σταθεί όσο λίγοι...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μεγάλη απώλεια για τη βασιλική οικογένεια - Η Kate Middleton θρηνεί για το θάνατο αγαπημένου της ανθρώπου

Η Δούκισσα του Κειμπριτζ Kate Middleton και σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ της Αγγλίας περνάει πολύ δύσκολες ώρες, καθώς έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η Christine Hill, η γυναίκα που της στάθηκε στην πρώτη της εγκυμοσύνη όσο κανείς άλλος και τη βοήθησε να προετοιμαστεί για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, του πρίγκιπα George.

Λένε πως κάθε χαρά φέρνει και ένα πόνο. Έτσι η ζωή της Κέιτ μπορεί να πήγαινε ρόδινα το τελευταίο διάστημα, καθώς η αδερφή της Pippa Middleton έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το τρίτο της παιδί κατά σειρά, ωστόσο είναι κάποια πράγματα στη ζωή, όπως ο θάνατος που δυστυχώς δεν μπορείς να τα προβλέψεις.

Οι λεπτομέρειες γύρω από το θάνατο της Christine Hill που βύθισε στο πένθος το βασιλικό ζεύγος

Τόσο η Kate όσο και ο πρίγκιπας William συνήθιζαν να περνούν πολύ χρόνο με την Christine, ιδίως πριν από τον ερχομό του γιου τους τον Ιούλιο του 2013. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά επισκέφθηκαν το σπίτι της στο δυτικό Λονδίνο δύο φορές για να ζητήσουν συμβουλές και ιατρικές πληροφορίες, καθώς είχε πολλές γνώσεις πάνω στo θέμα των παιδιών.

Η Christine πέθανε σε ηλικία 74 ετών, με έναν εκπρόσωπο της οικογένειάς της να λέει στην Daily Mail:

Η Christine είχε μιλήσει στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για την πολυαγαπημένη φίλη της Kate Midldeton και τον σύζυγό της πρίγκιπα William. «Η Kate είναι ένα υπέροχο κορίτσι. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε», είχε πει στην Telegraph, προσθέτοντας για τον δούκα του Cambridge: «Είμαι σίγουρη ότι ο πρίγκιπας William θα σταθεί δίπλα της στη γέννα».

Η Middleton έψαχνε προσωπική βοηθό - Η αυστηρή προϋπόθεση και ο αστρονομικός μισθός

Η Kate Middleton , η οποία όπως φαίνεται έχει αποκτήσει σωσία, αναζητούσε τη νέα προσωπική της βοηθό και η αίτηση για να γίνει ο εξ απορρήτων βοηθός της 40χρονης, ενώ οι αιτήσεις ήταν ανοιχτές ακόμα μέχρι και τις 12 Μαΐου 2022.

Ουσιαστικά, η θέση αποτελεί έναν άνθρωπο στήριξης και βοήθειας στην κύρια βοηθό της Middleton με ευρεία διοικητική και επιχειρησιακή υποστήριξη σε αυτή. Η Kate χρησιμοποιεί συχνά τέτοιου είδους αιτήσεις για να παίρνει νέα άτομα στην ομάδα της. Για παράδειγμα, τον Νοέμβριο, ο William και η Kate αναζητούσαν άνθρωπο για τα social media και το 2020 βοηθό για το σπίτι.

Η Kate Middleton ψάχνει προσωπική βοηθό

Οι άνθρωποι που στελέχωναν τις ομάδες τόσο των Cambridges όσο και των Sussexes στο παρελθόν, έχουν έρθει στο προσκήνιο πολλές φορές, ειδικά όταν αυτοί παραιτούνται. Η ετήσια αμοιβή για την βοηθό της προσωπικής βοηθού φτάνει τα 31 χιλιάδες ευρώ.