Έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση από το 2018 - Η παρουσιάστρια που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

Δεν σας πάει ο νους!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση από το 2018 - Η παρουσιάστρια που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να ρίχνουν αυλαία με την εκπομπή, «Πρωινό» όπου προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια μετά από τόσα χρόνια που βρισκόταν στον σταθμό του Αμαρουσίου επέλεξε να αποχωρήσει (δείτε εδώ που την θέλουν).

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Λιάγκας θα συνεχίσει την ίδια ώρα ωστόσο το ύφος της εκπομπής πρόκειται να αλλάξει. Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Όλα Γκουντ» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα αναμένεται να δούμε την Ευαγγελία Αραβανή η οποία έχει να εμφανιστεί στην μικρή οθόνη από το 2018.

Να τονίσουμε πως την Ευαγγελία Αραβανή την είχαμε δει μέσα από την συχνότητα του OPEN, όπου παρουσίασε την ελληνική εκδοχή του fashion show "Project Runway".

Οι τελευταίες πληροφορίες για το τηλεοπτικό μέλλον της Ευαγγελίας Αραβανή

Η κρυφή συμφωνία Λιάγκα με ΑΝΤ1 και η αύξηση πολλών χιλιάδων ευρώ

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη κι άλλα τόσα τα... αξιώματα αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Λιάγκας το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 και ανέλαβε το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά. Μετά τον χωρισμό τους οι δρόμοι του με το κανάλι χώρισαν αφού το 2019 βρέθηκε στον ΣΚΑΙ όπου δεν έκατσε πολύ και μάλιστα η έξοδός του ήταν αρκετά επεισοδιακή.

Έπειτα ήρθε η επιστροφή στο κανάλι του Αμαρουσίου, μετά από προτροπή της Φαίης, όπως ακούστηκε. Ο Γιώργος ήταν ανενεργός, η Φαίη δεν πήγαινε καθόλου καλά σε νούμερα και το δίδυμο που δημιουργήθηκε έφερε τα αποτελέσματα που ήθελαν όλοι. Ο Γιώργος βρήκε δουλειά, ο ΑΝΤ1 είχε ανεβασμένα νούμερα και η Φαίη κοιμόταν ήρεμη τα βράδια.

Έλα όμως που αυτή ήταν και η αρχή, όπως φάνηκε, για το τέλος της Φαίης στον ΑΝΤ1. Ο Λιάγκας την κατάπιε. Αυτό έγινε. Ήρθε εκείνος και την κάλυψε, την καπάκωσε. Ήταν και η θεματολογία τέτοια που η Φαίη δε μπορούσε να ανταπεξέλθει πλήρως. Και κάπως έτσι, πριν από λίγες ημέρες η Φαίη με δάκρια στα μάτια αποχαιρέτησε τηλεθεατές και συνεργάτες ενώ λίγο μετά ο ΑΝΤ1 έβγαλε ανακοίνωση για να προλάβει να "καπαρώσει" τον Γιώργο.

"Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο.", έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση κι αυτό... κατάλαβε κανείς τι ακριβώς σημαίνει;