Εσπευσμένα στο χειρουργείο η συνεργάτιδα του Μάρκου Σεφερλή Χριστιάνα Καρνέζη - Τι συνέβη

Τα νεότερα για την υγεία της ηθοποιού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στο χειρουργείο η συνεργάτιδα του Μάρκου Σεφερλή Χριστιάνα Καρνέζη - Τι συνέβη

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία είναι συνεργάτιδα του Μάρκου Σεφερλή, τόσο στις τηλεοπτικές όσο και στις θεατρικές του δουλειές, Χριστιάνα Καρνέζη, (δείτε τι έχει αναφέρει για περιστατικά βίας που έχει δει)έγινε γνωστό πως βρέθηκε στο χειρουργείο, μόλις λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της καινούριας παράστασης του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο στην οποία και συμμετέχει.

Τι συνέβη με την Χριστιάνα Καρνέζη

Μια προγραμματισμένη εξέταση ρουτίνας είχε αναπάντεχη εξέλιξη και η Χριστιάνα Καρνέζη βρέθηκε άρον άρον στο χειρουργείο. Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της καινούριας παράστασης του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο στην οποία συμμετέχει, η πανέμορφη ηθοποιός είχε μια περιπέτεια υγείας που τους έκανε όλους να ανησυχήσουν.

Η Χριστιάνα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και η Έλενα Τσαβαλιά κλήθηκε να σώσει την πρεμιέρα. Ευτυχώς τα νέα είναι καλά και η Χριστιάνα αναμένεται να επανέλθει την ερχόμενη εβδομάδα στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Εσπευσμένα στο χειρουργείο η συνεργάτιδα του Μάρκου Σεφερλή Χριστίνα Καρνέζη

Συγκλονίζει μιλώντας για το θάνατο της μητέρας της

Η Χριστιάνα Καρνέζη, η οποία πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό YOU, παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και στην Μαρία Ανδρέου και μεταξύ άλλων, μίλησε και για το πόσο δύσκολα πέρασε με την απώλεια των γονιών της.

«Ήταν πολύ ξαφνικό για εμένα, έχασα τις σταθερές μου. Όλο αυτό έγινε πολύ απότομα. Πέθανε από καρκίνο. Όταν πήγε να τον αντιμετωπίσει με θεραπείες, ήταν πολύ αργά. Ήταν μια ξανθιά κούκλα 45 ετών. Το 2010 ήμουν σε βαθιά κατάθλιψη. Η μητέρα μου μού έφερνε το γάλα μου στο κρεβάτι. Ενηληκιώθηκα μέσα σε ένα βράδυ. Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή το 2018 μέσα σε οκτώ χρόνια από το θάνατο της μαμάς. Δεν είχε τίποτα. Μιλούσαμε, γελούσαμε κι έπαθε ανακοπή καρδιάς. Σοκ! Μια παγωμένη αίσθηση.

Ήμουν στο Δελφινάριο, Κυριακή ήταν θυμάμαι και την επόμενη ημέρα θα έφευγα για την Τζιά. Ο πατέρας μου, σαν να προαισθανόταν ότι θα πεθάνει, μου έλεγε στο τηλέφωνο ότι η ζωή κάθε ανθρώπου κρέμεται από μια κλωστή αλλά ο θάνατος δεν φοβίζει… Και μου έλεγε ότι οι γονείς πάντα προσέχουν τα παιδιά τους από τον ουρανό. Είπα από μέσα μου «μα τι μου λέει;» Την επόμενη το μεσημέρι τον έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο στη δουλειά του αλλά δεν απαντούσε. Τότε με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Ο πατέρας σου έφυγε». Ύστερα κι από αυτό το χτύπημα της μοίρας είχα παραιτηθεί από όλα. Ζούσα μέσα στη μελαγχολία, άρχισα τη ψυχοθεραπεία πάλι γιατί έκανα πολύ άσχημες σκέψεις. Είχα κατάθλιψη. Όλα ήταν μαύρα. Καθόμουν μέσα στο σπίτι κλεισμένη. Όταν πέθανε η μάνα μου, έλεγα «τουλάχιστον ότι και να σου συμβεί τώρα, έχεις τον μπαμπά σου να σε βοηθήσει». Με το που «έφυγε» κι ο μπαμπάς μου, είπα: «Και τώρα πάτησε στα πόδια σου γερά, Χριστιάνα».

Χριστίνα καρνέζη