Αγκαλιασμένοι σφιχτά σε θολό πλάνο - Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Ιωάννας Σαρρή με τον Σαμπάνη

Ζουν τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγκαλιασμένοι σφιχτά σε θολό πλάνο - Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Ιωάννας Σαρρή με τον Σαμπάνη

Περνούν την πιο ωραία περίοδο της ζωής τους και δεν θέλουν πλέον να το κρύβουν, καθώς τον τελευταίο καιρό όλο και πιο επίσημο γίνεται πως ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή ζουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής είναι μαζί σχεδόν από αρχές του χρόνου, αλλά πλέον εμφανίζονται δημόσια, αφού και η Ιωάννα Σαρρή, η οποία είναι και πιο ενεργή στα social media ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο Instagram, χωρίς ωστόσο να φαίνεται το πρόσωπό του.

Η νέα ανάρτηση της Σαρρή με τον Σαμπάνη

Το απόγευμα του Σαββάτου 16/7, το πανέμορφο μοντέλο ανέβασε story στο Instagram, στο οποίο είναι αγκαλιά οι δυο τους, σε ένα θολό από το εφέ σκηνικό, και πραγματικά είναι φανερό πως δεν περνούν σχεδόν λεπτό μακριά ο ένας από τον άλλο.

Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Σαρρή με τον Σαμπάνη

Τραγουδούσε μόνο για πάρτη της - Η τρυφερή αφιέρωση του Σαμπάνη στην Ιωάννα Σαρρή

Ένα videoclip από ότι φαίνεται ήταν αρκετό και στάθηκε η μεγάλη αφορμή να φουντώσει ένας νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Φυσικά μιλάμε για τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη και το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή, οι οποίοι πλέον όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά δεν διστάζουν να είναι μαζί όλη την ώρα...κυριολεκτικά (δείτε εδώ το μοντέλο στο νυχτερινό μαγαζί Έναστρον όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής)!

Αν και οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν από την συνεργασία τους, τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί μιας και η Ιωάννα είχε μία μακροχρόνια σχέση (δείτε εδώ τον πρώην κούκλο σύντροφό της) ωστόσο ο έρωτας τους μάλλον ήταν θυελλώδης και τα διέλυσε όλα για να ναι μαζί!

Εμείς βέβαια γνωρίζαμε από πολύ έγκυρες πηγές πως ο τραγουδιστής "έλιωνε" για εκείνη όμως δεν το είχαμε αποκαλύψει μέχρι που το έκαναν μόνοι τους...

Στο μαγαζί λοιπόν που εμφανίζεται βλέπουμε το γνωστό μοντέλο τον τελευταίο καιρό, πιο συχνά μάλιστα μετά τα γενέθλια του τραγουδιστή, η οποία είτε τον εξώστη είτε στο πρώτο τραπέζι, δίνει το παρόν και εμψυχώνει τον αγαπημένο της χωρίς να τους νοιάζουν πια τα αδιάκριτα βλέμματα ή οι φωτογραφικοί φακοί των δημοσιογράφων!

Ο Σαμπάνης δεν

Έτσι και το Σάββατο 28/5 το μοντέλο ήταν μπροστά μπροστά , για την ακρίβεια πρώτο τραπέζι πίστα, στο Έναστρον και καμάρωνε τον καλό της να τραγουδά, ώσπου ο τραγουδιστής δεν υπολόγισε τίποτα, πήγε μπροστά της στη σκηνή και άρχισε να τραγουδά μόνο για εκείνη, και να της αφιερώνει τα κομμάτια κοιτώντας την στα μάτια! Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εμείς συγκινηθήκαμε...

Να βρείτε και εσείς έναν Σαμπάνη να σας κοιτά όπως την Ιωάννα Σαρρή θα πούμε εμείς και αφήνουμε το τρυφερό αποκλειστικό βίντεο που μόνο στο Vanda's blog και στο youweekly.gr θα βρείτε, να πει τα υπόλοιπα από μόνο του...