Με κοιλιακούς, κολάν, αμακιγιάριστη και άφτιαχτο μαλλί η κόρη της Βανδή - Φωτογραφίες από έξοδό τους στην Γλυφάδα

Δεν έριξαν βλέμμα στο φακό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με κοιλιακούς, κολάν, αμακιγιάριστη και άφτιαχτο μαλλί η κόρη της Βανδή - Φωτογραφίες από έξοδό τους στην Γλυφάδα

Η Δέσποινα Βανδή μετά από τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαϊδη φαίνεται να έχει βρει και πάλι τον ευατό της καθώς την τελευταία περίοδο πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και έχει βρει τον έρωτα ξανά στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι δυο τους μπορεί στις αρχές να είχαν επειλέξει να κρατήσουν χαμηλούν τόνους αλλά και να αφήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν μιας και το ερωτευμένο ζευγάρι δεν δίσταζει πλέον να δείχνει πως είναι μαζί και πιο καλά από ποτέ.

Φυσικά, η γνωστή τραγουδίστρια είχε έναν λόγο παραπάνω στο να είναι τέρμα ευτυχισμένη μιας και η αγαπημένη της κόρη, Μελίνα με την οποία είναι αχώριστες αποφοίτησε από το λύκειο (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που έκανε). Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και αυτό φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του YouWeekly.gr.καθώς τις "τσάκωσε" στην Γλυφάδα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Δέσποινας Βανδή - Μελίνας Νικολαϊδη στην Γλυφάδα

Μελίνα με την μητέρα της, Δέσποινα

Μελίνα Νικολαϊδη - Δέσποινα Βανδή

Σε σχέση με τον γιο του Πλούταρχου η κόρη της Βανδή; Η ατάκα όλο νόημα της Δέσποινας

Στην εκπομπή Chart Show βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ του Σαββάτου 25/6 ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος χάρισε στους τηλεθεατές μια βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια.

Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Βανδή τον καλωσόρισε στο πλατό και τότε είναι που ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις και οι σπόντες για τα παιδιά τους και συγκεκριμένα για την Μελίνα Νικολαϊδη και τον Γιώργο Κακοσαίο, που φημολογούνται πως είναι σε σχέση.

Η ατάκα όλο νόημα της Βανδή στον Πλούταρχο για την σχέση των παιδιών τους

«Έκανε και παιδιά και επιτυχίες. Και όχι απλά παιδιά, καλλίφωνα παιδιά, τέλος πάντων μετά θα πάμε εκεί συμπέθερε. Αυτό που ήρθε το παιδί σου εδώ και ήρθε και το δικό μου εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα… Λέω ελάτε να σας γνωρίσω, γιατί αισθάνθηκα ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγάλωσαν και τα παιδιά μας και είπα “έλα να σου γνωρίσω το παιδί ενός συνάδελφου”. Και βγήκαμε συμπέθεροι», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή με τον Γιάννη Πλούταρχο να απαντά: «Βέβαια η κόρη σου είναι μια κούκλα, από που να πάρει…».