Διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και ένα παιδί - Πασίγνωστο μοντέλο κατηγορεί το σύζυγό της για απιστία

Να έχεις τέτοια σύντροφο και να την απατάς...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και ένα παιδί - Πασίγνωστο μοντέλο κατηγορεί το σύζυγό της για απιστία

Φαίνεται ότι η ομορφιά δεν εξασφαλίζει σε κανέναν την προσήλωση του συντρόφου του, αφού ακόμα και τα πανέμορφα μοντέλα γίνονται θύματα απιστίας. Ο λόγος για την πανέμορφη Έμιλυ Ρατακόφσκι, η οποία φημολογείται ότι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ με τον οποίο έχουν και ένα παιδί, καθώς υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι.

Το πρώτο τους παιδί ήρθε στον κόσμο πριν από ένα χρόνο περίπου και κλείδωσε την ευτυχία τους. Μάλιστα η περίοδος της εγκυμοσύνης και της μητρότητας φαίνεται ότι είναι πολύ ξεχωριστές για την Ρατακόφσκι που θέλησε να περάσει τα δικά της μηνύματα προς τις νέες μανούλες. Λίγο καιρό μάλιστα μετά τη γέννηση του μικρού δημοσίευσε μια φωτογραφία με την οποία θέλησε να σπάσει τα ταμπού για τον δημόσιο θηλασμό.

Οι φήμες γύρω από την απιστία και τον χωρισμό της Ρατακόφσκι

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018 και γνωρίστηκαν σε γυρίσματα ταινίας που είχε συμμετάσχει η ίδια. Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι πριν από ένα χρόνο έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο στον καρπό του έρωτά της, με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ.

Κανείς όμως, δεν περίμενε ότι τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού δεν θα ερχόντουσαν τόσο γρήγορα. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, το νεαρό μοντέλο, θέλει να πάρει διαζύγιο από τον σύντροφό της, λόγω απιστίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Page Six.

Μάλιστα, η Εμιλι Ρατακόφσκι στις τελευταίες της εμφανίσεις και φωτογραφίες δεν φορά τη βέρα της κάτι που, κατά πολλούς, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.

Η Έμιλυ Ρατακόφσκι και ο σύζυγός της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ παίρνουν διαζύγιο

«Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα» - Είχε σοκάρει η καταγγελία της για παρενόχληση

Για σεξουαλική παρενόχληση κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ του τραγουδιού Blurred Lines το 2013 είχε καταγγείλει η Έμιλι Ρατακόφσκι τον τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ.

Το γνωστό μοντέλο μαζί με άλλα δύο συμμετείχαν στο βίντεο κλιπ του και εμφανίζοταν γυμνά μαζί του σκηνή. Ωστόσο, ο ίδιος την παρενόχλησε σεξουαλικά, με την Έμιλι να τον καταγγέλει πως της έπιασε το στήθος και ήταν μεθυσμένος.

«Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χέρι να με αγκαλιάζει και να μου αγγίζει το στήθος. Τραβήχτηκα. Με κοίταξε με ένα ανόητο ύφος. Δεν έδωσα συνέχεια τότε. Ήταν μεθυσμένος, η σκηνοθέτης σταμάτησε το γύρισμα και με ρώτησε αν ήμουν οκ.

Ξαναδοκιμάσαμε να συνεχίσουμε και τότε με τα δύο του χέρια με ξανάπιασε από το στήθος. Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα: Τέλος. Σταματάμε το γύρισμα». «Αν δε ξεμεθύσει ο μ…ς δεν ξαναεπιστρέφω στο πλατό».

Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες ένα βίβλιο, μέσα στο οποίο περιγράφει το εν λόγω γεγονός. Μάλιστα, η ίδια είχε ξανά δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση τον Ιούλιο του 2020, κατηγορώντας τον φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο σπίτι του στην ορεινή περιοχή Κάτσκιλς το 2012, έναν ισχυρισμό που ο ίδιος διαψεύδει.

undefined