Με ροζ μπικίνι πάνω σε σκάφος - Η Λάουρα Νάργες με την κοιλίτσα φουσκωμένη στο Λαγονήσι

Η νέα ανάρτηση στα social media της μέλλουσας μαμάς

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Με ροζ μπικίνι πάνω σε σκάφος - Η Λάουρα Νάργες με την κοιλίτσα φουσκωμένη στο Λαγονήσι

Λίγο καιρό πριν φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους (δείτε εδώ τα ρούχα που του αγόρασε), η Λαούρα Νάργες, και ο Χρήστος Σαντικάι, περνάνε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, γιατί σε λίγο καιρό δεν θα κλείνουν μάτι! Η ραδιοφωνική παραγωγός την Κυριακή 17/7, όπως μας ενημέρωσε μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα, και είναι πιο γλυκιά από ποτέ με την κοιλίτσα της!

Η ανάρτηση της Λάουρα Νάργες από το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για φέτος

«Το πρώτο μου «μπάνιο» για φέτος (κάλλιο αργά παρά ποτέ), κάτασπρη σαν το γάλα. Τα μόνα δευτερόλεπτα που απομακρύνθηκα από την σκιά της ομπρέλας ήταν αυτή εδώ η στιγμή… Και τώρα, μετά από μία τέτοια περιπέτεια χρειάζομαι δύο μέρες ξεκούρασης για να συνέλθω. Χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίνες!»

Η Λάουρα Νάργες με την κοιλίτσα φουσκωμένη στο Λαγονήσι

«Πόσα έχουν συμβεί μέσα σε έναν χρόνο...»

Μας έκαναν την πιο ωραία έκπληξη, καθώς την Κυριακή 2/7 έγινε γνωστό πως η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, λίγο πριν καλωσορίσουν στον κόσμο το αγοράκι τους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου! Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έγινε γνωστό πως υπέγραψαν σύμφωνo συμβίωσης, και λίγο αργότερα γιόρτασαν με συγγενείς και φίλου σε ένα φανταστικό baby shower για τον ερχομό του γιου τους τον Οκτώβρη!

Η Λάουρα Νάργες λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου 2/7 μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από το baby shower, ενώ έγραψε μερικά λόγια αγάπης για όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον σύζυγό της Χρήστο Σαντικάι!

«01.07 Σε αγαπάω - Πόσα έχουν συμβεί μέσα σε έναν χρόνο μαζί σου @xristos.santikai Χθες γιορτάσαμε με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας μία πολύ ξεχωριστή για εμάς στιγμή! Μας τίμησαν με την παρουσία τους (κάποιοι μάλιστα ταξίδεψαν μάλιστα μόνο και μόνο για εμάς), μοιράστηκαν μαζί μας με όλη τους την καρδιά την χαρά για τον μικρό μας που έρχεται επιτέλους τον Οκτώβριο!

Φόρεσαν μπλε ρούχα - το dress code του baby shower - και τα προσωπάκια τους έλαμπαν από πραγματική ευτυχία και αγάπη! Η ημέρα αυτή ήταν τόσο σημαντική για τον Χρήστο και εμένα και καταλήξαμε επίσης πως ήταν μέχρι στιγμής μία από τις πιο ωραίες που έχουμε ζήσει! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ και σας αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ! Και ένα τεράστιο shoutout στους εκπληκτικούς φίλους και συνεργάτες μας που φρόντισαν με όλη τους την δύναμη να γιορτάσουμε σε ένα τόσο όμορφο και εντυπωσιακό περιβάλλον».

 Η πρώτη ανάρτηση της Νάργες μετά τον γάμο και το babyshower